x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu si Chelsea s-ar putea vedea la tribunal

Mutu si Chelsea s-ar putea vedea la tribunal

02 Feb 2005   •   00:00

Desi Federatia Engleza de Fotbal i-a eliberat cartea verde, iar Adrian Mutu a devenit oficial jucatorul lui Juventus, problemele nu s-au terminat inca pentru atacantul roman.

DELIA GOMOESCU

LA TREABA. Mutu s-a antrenat alaturi de noii sai colegi, dar fosta sa echipa pare hotarata sa-i faca zile fripte
Suparati ca FA i-a dat dreptate "Briliantului", oficialii lui Chelsea apeleaza la alte cai pentru a-si atinge scopul. Astfel, pentru a obtine compensatiile financiare solicitate, clubul englez intentioneaza sa se adreseze unui tribunal civil.

LA JUDECATA. "Chelsea a fost foarte dezamagita marti, cand Mutu, al carui contract a fost reziliat dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina, a fost prezentat oficial la Juventus. Chelsea sfatuise FA sa-i retina jucatorului cartea verde, dupa ce Mutu facuse apel pentru concediere ilegala. Chiar daca din punct de vedere sportiv acest caz s-a incheiat, Chelsea l-ar putea actiona in justitie pe fotbalistul roman", scrie cotidianul The Times. La randul sau, The Sun confirma ca Mutu trebuie sa se pregateasca pentru o "batalie pe cai legale cu Chelsea". Jucatorul roman nu este tocmai linistit, avand in vedere ca ar putea fi trimis in judecata de fosta sa echipa, dar s-a abtinut sa comenteze prea mult acest aspect. "Nu cred ca solicitarea clubului Chelsea este corecta", au fost singurele cuvinte ale romanului legate de subiect.

FARA RESPECT. The Sun scrie ca Juventus a acuzat gruparea londoneza de "lipsa de respect", dupa ce in vara anului trecut cele doua parti se intelesesera pentru transferul romanului. "Vara trecuta l-am cerut pe Mutu sub forma de imprumut. Totul era in regula, aveam un acord verbal cu Chelsea, dar ei s-au razgandit", a declarat directorul general al torinezilor, Luciano Moggi.

LA MIUTA CU DEL PIERO
La antrenamentul de marti, ultimul inaintea meciului disputat aseara cu Sampdoria, antrenorul Fabio Capello l-a utilizat pe Adrian Mutu intr-o miuta. Romanul a fost in echipa cu Birindelli, Thuram, Cannavaro, Zambrotta, Tacchinardi, Olivera, Zalayeta si Trezeguet si a evoluat impotriva lui Zebina, Ferrara, Montero, Pessotto, Blasi, Appiah, Kapo, Del Piero si Ibrahimovici. Pentru moment, atacantul roman va intrerupe pregatirea cu Juventus pentru a petrece doua saptamani in Anglia, unde, la solicitarea sa, va urma un tratament la clinica Sporting Chance, sub supravegherea psihologului Peter Kay.
×
Subiecte în articol: sport mutu chelsea