x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu - Vrea sa mute nunta in Italia

Mutu - Vrea sa mute nunta in Italia

de Mihai Igirosanu    |    06 Sep 2005   •   00:00

Adrian Mutu si Consuelo, sotia sa, au parasit ieri Romania. Atacantul lui Juventus isi va relua astazi antrenamentele sub comanda lui Fabio Capello, iar doamna Mutu va ramane alaturi de el, in apartamentul din Torino.

NUNTA. In cursul acestei saptamani, la Torino, va sosi si nasul lui Adrian Mutu, Nicu Gheara, impreuna cu nevasta. Cei patru vor pune la punct toate detaliile cununiei religioase, programata initial pentru luna octombrie, in Romania. Totusi se pare ca Mutu va renunta sa vina in tara pentru acest eveniment, care ar urma sa aiba loc astfel in Italia. Unul dintre principalele motive al schimbarii locului il reprezinta dorinta nasului Nicu Gheara, care nu vrea sa mai vina in tara.

"Ma bucur foarte mult pentru Adrian si pentru ca i s-a vazut adevarata fata. Este un mare jucator si o va demonstra de acum inainte. Sotia sa, Consuelo, este exact omul de care are nevoie. Ea l-a cunoscut si s-a atasat de el atunci cand Adi era la pamant, si nu cand era in glorie. Nu au interesat-o banii sau gloria lui. Un astfel de om, cu un caracter puternic, il poate ajuta mult", a declarat nasul lui Adrian Mutu.

×
Subiecte în articol: sport mutu