x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iordănescu: Echipa națională reprezintă locomotiva realității fotbalului românesc

Iordănescu: Echipa națională reprezintă locomotiva realității fotbalului românesc

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   20:30
Iordănescu: Echipa națională reprezintă locomotiva realității fotbalului românesc

Selecționerul Edward Iordănescu consideră că echipa națională reprezintă locomotiva realității fotbalului românesc, înaintea primelor meciuri de pregătire ale Naționalei după ce a obținut calificarea la Campionatul European – Germania 2024.

Selecționerul Edward Iordănescu a vorbit la FRF.tv la reunirea lotului pentru cele două meciuri de luna aceasta. Iordănescu a spus că merge pe continuitate, pune accent pe omogenitatea creată în preliminarii și a spus că selecția pentru EURO rămâne deschisă până la reunirea dinainte de turneul final.

Selecționerul spune că presiunea nu a dispărut, se simte și mai mult, însă de data aceasta este una plăcută. De asemenea, acesta a tras și un semnal de alarmă: „Avem mult de muncă! Belgia e Belgia, iar Slovacia e la al treilea EURO consecutiv și are jucători care joacă în primăvara europeană la echipele de club”.

„Echipa naţională reprezintă, pentru mine, locomotiva realităţii fotbalului românesc, care încă suferă şi cu toţii ne dorim ca această competiţie să-şi ridice nivelul, ceea ce este un lucru esenţial”, a mai spus Iordănescu.

El a vorbit și despre filmul „În inima Naționalei”: „Mă bucur că românii vor vedea cum și cât s-a muncit pentru această calificare. E o surpriză și pentru băieți, nu au știut de acest film. Eu am știut, dar am uitat, atenția mea a fost strict pe organizarea meciurilor”.

În martie, tricolorii dispută primele meciuri de pregătire după ce a obținut calificarea la Campionatul European – Germania 2024. Astfel, vineri, 22 martie, pe Arena Națională, se va juca România – Irlanda de Nord, iar marți, 26 martie, la Madrid, se va juca partida Columbia – România.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: naţională Edward Iordănescu