x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Ne calificam de pe locul doi"

"Ne calificam de pe locul doi"

19 Oct 2004   •   00:00

Adrian Neaga a salvat Steaua in meciul cu Otelul, inscriind primul sau gol cu capul din cariera. Capitanul echipei din Ghencea a asigurat fanii ca meciul cu Standard Liege le va aduce bucurie.

CATALIN FAINISI

  • Jurnalul National: Adrian, cum a fost sa inscrii primul gol cu capul din cariera? Ai salvat echipa de la un egal suparator.

    Adrian Neaga: A fost frumos sa inscriu asa, dupa ce am ratat atatia ani. Sper sa mai dau. Nu pot spune ca eu am salvat echipa, fiindca nu sunt un erou. Cu totii ne-am daruit pentru victorie si ma bucur ca am reusit-o in fata unei echipe care s-a aparat tot meciul.

  • Ce a reprezentat pentru tine intalnirea cu galatenii?

    A fost o revansa fata de Rohat, din cauza caruia am stat departe de gazon sapte luni. Si acum a vrut sa ma loveasca, iar faptul ca am dat golul de langa el mi-a adus o alta satisfactie. In plus, ma bucur ca i-am batut, fiindca sezonul trecut ne-au stopat din lupta pentru titlu, pitind mingea la 2-2.

  • Suporterii te-au luat la rost si s-a scris ca te-au scuipat. Cum a fost schimbul de replici cu galeria?

    Nu e adevarat. Nu m-a scuipat nimeni. Fanii sunt suparati pentru ca nu invingem mereu la sase goluri diferenta. Noi le intelegem doleantele si vom lupta si in meciul de joi, cu Standard, la fel de mult cum am facut-o cu Otelul.

  • Cum va fi debutul in grupele Cupei UEFA?

    Va fi un meci diferit, fiindca cei de la Liege nu vor veni in Ghencea sa se apere, cum fac echipele din provincie. Am mare incredere in faptul ca vom debuta cu dreptul in aceasta campanie europeana.

  • Care va fi parcursul Stelei in grupele Cupei UEFA?

    Eu sunt sigur ca vom obtine 7 puncte din cele patru meciuri si ne vom califica mai departe de pe locul 2. Putem face asta si am mare incredere in echipa la care joc. Vom fi deja calificati la meciul cu Bilbao.

    ARBITRI

    Steaua va avea parte de arbitri polonezi in partida de joi, impotriva lui Standard Li"ge, contand pentru prima etapa a grupei B a Cupei UEFA. Astfel, UEFA l-a delegat la centru, pentru meciul care va incepe la orele 20:15, pe Tomasz Mikulski. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Maciej Wierzbowski si Piotr Sadczuk. Arbitru de rezerva a fost delegat Marcin Borski. Aproximativ 500 de suporteri ai belgienilor si-au anuntat prezenta in tribunele stadionului "Ghencea".

    REVISTA

    Steaua si-a lansat ieri primul numar al revistei oficiale a clubului, denumita Suporter Steaua. Realizatorii au dezvaluit faptul ca revista este primul pas in promovarea Stelei ca echipa de nivel occidental, ziaristii urmand sa beneficieze de un ghid media la meciul de joi cu Standard Liege. Revista costa 30.000 lei si a fost tiparita in 20.000 de exemplare. Va fi pusa in vanzare de maine la toate centrele de difuzare. La partida cu Otelul, de duminica, au fost comercializate deja aproximativ 600 de exemplare.

    ZENGA

    Prezent la lansarea revistei steliste, alaturi de Mirel Radoi, antrenorul Walter Zenga s-a suparat pe reprezentantii presei pentru faptul ca acestia urmaresc mereu sa creeze scandaluri la Steaua. "Daca vreti sa faceti scandal la Steaua, e problema voastra. Este insa timpul sa terminam cu aceste lucruri. Gata!", a declarat italianul. "Belgienii au echipa buna si foarte organizata. Au doua varfuri foarte active, pe care va trebui sa le anihilam. Daca jucam la fel ca duminica, am incredere ca o sa castigam", a spus Zenga.
  • ×
    Subiecte în articol: sport