x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Neaga, in "ceata"

Neaga, in "ceata"

29 Sep 2004   •   00:00

Decizia in privinta evolutiei lui Neaga in returul cu TSKA Sofia a fost amanata cu inca o zi. El va face deplasarea in Bulgaria si va afla abia in aceasta seara, dupa antrenamentul oficial, daca va putea juca in partida de maine.

IONUT PADURARU

Insotit de doctorul Stelei, Radu Paligora, Rica Neaga a efectuat ieri un control amanuntit la medicul nationalei, Pompiliu Popescu.

AMANARE. Desi atacantul se simtea mai bine, el nu a primit inca acceptul de a juca in meciul decisiv pentru calificarea in grupele Cupei UEFA. Neaga va face parte din delegatia pentru Sofia si dupa antrenamentul oficial din aceasta seara va primi verdictul medicilor. Insa probabilitatea ca Neaga sa joace titular este foarte mica, mai mult ca sigur Zenga urmand sa inceapa in atac cu Cristea si Oprita. "Mi-as dori din tot sufletul sa pot juca in acest meci atat de important. Sunt dispus sa imi asum orice risc, sa vedem daca voi fi lasat de doctori", a spus Neaga dupa vizita medicala.

LOT. Walter Zenga i-a anuntat pe cei 22 de jucatori care vor pleca in aceasta dimineata la Sofia. Desi s-a lovit serios la cap in partida din Regie, Martin Tudor va face deplasarea, urmand a fi rezerva lui Hamutovski. Din lotul Stelei fac parte si Daniel Balan si Ciocoiu, jucatori care au fost trimisi de Zenga vinerea trecuta sa joace in Divizia C pentru satelitul Steaua II.

PLECARE

Delegatia Stelei va pleca spre Sofia in aceasta dimineata, la ora 10:30, cu un charter al companiei AcvilaAir si va fi cazata la Hotelul Hilton. Antrenorul Walter Zenga va conduce astazi antrenamentul oficial pe stadionul "Balgarska Armia", incepand cu ora 19:15. Se pare ca Steaua va fi sustinuta in confruntarea cu TSKA de aproximativ 800 de suporteri, care vor ajunge in capitala Bulgariei in dimineata zilei de joi.

SE PREGATESTE INFERNUL

Conform ultimelor informatii de la Sofia, stelistii vor trebui sa faca fata unei atmosfere infernale pe stadionul "Balgarska Armia". Recunoscuti drept cei mai fanatici din Bulgaria, fanii celor de la TSKA Sofia vor umple pana la refuz cele 22.000 de locuri ale arenei. Multi dintre suporterii trupei lui Ferario Spasov au inclinatii naziste (foto), seful galeriei lui TSKA avand tatuat pe spate chipul sau, alaturi de cel al lui Adolf Hitler. 2.000 de fani bulgari au insotit pe TSKA la Bucuresti, in urma cu doua saptamani, cauzand diverse probleme atat pe strazile capitalei, cat si in timpul partidei din Ghencea, cand s-au incaierat cu fortele de ordine. (Mihai Igirosanu)

TEAMA

Antrenorul lui TSKA Sofia, Ferario Spasov, a declarat ca il ingrijoreaza forta ofensiva a Stelei. "Este o echipa de luptatori, experimentata si va trebui sa fim foarte atenti. Ma astept ca Steaua sa impuna un stil agresiv, ofensiv. Dorinel Munteanu este deosebit de periculos prin experienta sa, iar atacantii romani se misca foarte mult dintr-o parte in alta, precum o morisca, producand pericol", a spus Spasov.
×
Subiecte în articol: sport