x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport NevRednic de Stiinta

NevRednic de Stiinta

28 Sep 2004   •   00:00

Asa cum a anuntat duminica seara, Mircea Rednic a ajuns ieri la pranz in Banie, unde a avut o discutie de aproximativ o ora cu presedintele Pavel Badea. La ora 13:00, el si-a anuntat demisia.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

  • Jurnalul National: Domnule Rednic, de ce parasiti echipa in acest moment greu?

    Mircea Rednic: Mi-am prezentat demisia in primul rand din cauza rezultatelor proaste. Am luat decizia dupa discutia cu jucatorii, in urma egalului cu Bacaul de sambata. Le multumesc suporterilor pentru ca au fost alaturi de mine si pentru felul in care m-au sustinut.

  • Ce va reprosati si ce regretati?

    Faptul ca nu am putut obtine mai mult cu Universitatea, dar asta e viata de antrenor. De regretat, regret atmosfera facuta de suporteri, de care ma despart cu greu. Sacrificiile pe care le-am facut, poate doar acestia le-au inteles.

  • Cine nu v-a sustinut la Craiova si cine v-a fost aproape?

    Performante nu se fac fara conditiile necesare. Domnul Staicu a inteles, s-a apucat de treaba la terenuri, dar atat. Nu am fost sustinut cum ar fi trebuit, dar suntem in Romania. Ii multumesc totusi lui Pavel Badea, care a fost alaturi de mine. De fapt, el a fost cel care m-a adus la Craiova.

  • Jucatorii sunt vinovati pentru decizia dumneavoastra?

    Unii dintre ei nu au putut sau nu au vrut sa se faca performanta. Pot spune ca o parte dintre jucatori nu au fost interesati decat de banii pe care ii primesc.

  • Pe cine considerati potrivit pentru banca "Stiintei"?

    Badea este cel mai in masura sa preia conducerea echipei. Nu are rost sa se caute in alta parte. Ii cunoaste bine pe jucatori. Trebuie sustinut de toata lumea, va spun sincer, el are calitati de antrenor, nu de presedinte.

    NU IA BANI

    Mircea Rednic a spus ca a renuntat la orice pretentie financiara de la Universitatea, multumindu-se cu cei 30.000 de euro cat a primit la semnatura. "Am renuntat la orice drept financiar. Mai aveam de primit aproximativ 60.000 de euro din contract, dar nu-i mai vreau. Singurul lucru pe care l-am cerut a fost sa-mi fie restituite primele acordate jucatorilor din propriul buzunar dupa victoria cu CFR Cluj. Nu mai sunt antrenor si trebuie sa mi-i dea inapoi", a spus Rednic. El a spus ca nu exista nici o clauza prin care jucatorii adusi de el la echipa, cum ar fi Rubinelson, Frunza, Dobre, Mutica, Jovanovici sau Bastina, sa poata pleca. "Nu pleaca nimeni acum. Daca Universitatea va dori sa puna pe liber anumiti jucatori pe care nu s-au dat bani, se inteleg intre ei", a incheiat "Puriul".

    GUSO A RAMAS DEZAMAGIT

    Capitanul "alb-albastrilor", Adnan Guso, a fost foarte afectat de demisia lui Rednic si mai ales de situatia existenta la Craiova, echipa ce a acumulat numai 7 puncte in 8 etape de campionat. "Desi ma simt foarte bine la Craiova, pot spune ca n-am mai intalnit o nebunie asa de mare ca aici. De cand joc eu fotbal nu am avut niciodata noua antrenori intr-un an si jumatate", a declarat bosniacul. Cariera lui Adnan Guso, in varsta de 29 de ani, a inceput la Olimpic Sarajevo si a continuat la echipe precum Zeleznicear Sarajevo, Erzurumspor sau Spartak Moscova, transferandu-se la Universitatea in 2002.
  • ×
    Subiecte în articol: sport