x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Niculae reincarcat

Niculae reincarcat

01 Mar 2005   •   00:00

O data cu venirea primaverii, Marius Niculae pare sa fi scapat de ghinion. Dupa cateva luni de indisponibilitate, atacantul roman a fost pentru prima data titular la Sporting Lisabona in acest sezon, in partida cu Estoril Praia.

DELIA GOMOESCU

REVENIRE. Marius Niculae incearca sa-si convinga sefii ca merita prelungirea contractului
"Sageata" si-a marcat revenirea cum nu se poate mai bine, cu un gol dupa primele 8 minute de joc. Romanul, care a evoluat 68 de minute, a inscris in urma unei centrari a lui Hugo Viana primul punct al echipei sale, care a castigat cu 4-0. Evolutia sa ar putea cantari mult in ceea ce priveste viitorul sau la Lisabona. "Niculae a revenit la cel mai inalt nivel. La sfarsitul sezonului se va afla la final de contract, asa ca are trei luni sa demonstreze ca merita sa ramana la Sporting", scrie Record.

MUTU NU E SIGUR DE JUVE
Desi are un contract pe cinci ani cu Juventus, Adrian Mutu nu are certitudinea ca va imbraca tricoul "bianconero" in sezonul viitor. Conducerea lui Juventus a facut o noua oferta catre AS Roma in vederea achizitionarii lui Antonio Cassano. Torinezii au anuntat ca sunt dispusi sa-i cedeze la schimb pe Adrian Mutu si pe Shabani Nonda, care urmeaza sa vina in vara de la AS Monaco. Recent, directorul general al lui Juve, Luciano Moggi, le oferise romanilor suma de 22 de milioane de euro si pe Adrian Mutu pentru transferul lui Cassano. Deocamdata, discutiile dintre cele doua grupari nu au fost finalizate.

CHIVU, VIITOR INCERT
Daca Mutu ar ajunge la Roma, nu e sigur ca va fi coechipier cu Cristian Chivu. "Viitorul meu depinde de proiectul clubului, un proiect pe care inca nu il cunosc. Nimeni nu poate promite nimic in aceasta lume, cu atat mai mult in sport, unde miscarile sunt foarte dese. Ma simt bine la Roma, dar nu pot sa spun care va fi viitorul meu", a spus Chivu, care e dorit de Inter Milano, Juventus si Real Madrid.
×
Subiecte în articol: sport