x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu se vor întâlni cu Marica?

Nu se vor întâlni cu Marica?

de Dragos Stoica    |    17 Aug 2009   •   00:00
Nu se vor întâlni cu Marica?

Duelul cu atacantul român al lui VfB Stuttgart pare să nu mai aibă loc mâine seară pe malul Begăi, atacantul lipsind în ultima etapă din Bundesliga din cauza unei accidentări.



Cu trei zile înainte de prima manşă a play-off-ului de calificare în grupele Ligii Campionilor, VfB Stuttgart pare să-şi fi reglat motoarele, învingând în cea de-a doua etapă din campionatul Germaniei, cu 4-2, pe SC Freiburg, într-o partidă disputată pe teren propriu. Gazdele au punctat prin Pogrebniak ('53), Elson ('65 - pen, '76) şi Schieber ('89).

Din formaţia gazdelor a absentat Marica, care a acuzat o contractură, nefiind inclus în lot pentru acest joc. Mai mult, el ar putea rata şi turul play-off-ului cu FC Timişoara, care va avea loc mâine seară, de la 21:45, pe Stadionul "Dan Păltinişanu". Deşi trecerea stelistului Janos Szekely la Timişoara părea o formalitate după ce Marian Iancu se înţelesese cu Gigi Becali, tranzacţia a picat ca urmare a refuzului fotbalistului de a semna pentru un salariu mai mic decât cel de la Steaua. Gigi Becali a spus că jucătorul va fi nevoit să accepte micşorarea salariului pentru a nu fi trimis la echipa a doua.

×
Subiecte în articol: sport fc timisoara - vfb stuttgart