x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oferta pentru Bucur

Oferta pentru Bucur

19 Oct 2004   •   00:00

Dupa primele zece etape, "studentul" Gigel Bucur si rapidistul Daniel Niculae ocupa pozitia intai in clasamentul golgheterilor, fiecare reusind in acest sezon cate opt goluri.

SORIN ANGHEL

TRANSFER. Gigel Bucur (in negru) este dorit la Tiraspol
AMARACIUNE. Daca atacantul clubului de sub Podul Grant este dezamagit ca Iordanescu nu il baga deloc in seama in ultima vreme, pentru cel mai eficient jucator al formatiei pregatite de fostul international Dan Petrescu poarta echipei nationale nu a fost inca deschisa. Si "Generalul" nici nu da semne ca ar face ceva prin care sa il aduca pe Bucur in randul "tricolorilor".

Iar daca Iordanescu nu are ochi pentru atacantul trupei din Regie, in schimb, moldovenii de la Serif Tiraspol au inceput sa se intereseze de serviciile lui Gigel Bucur. Presedintele campioanei Moldovei a cerut detalii despre jucatorul lui Dan Petrescu, acesta figurand in capul listei de achizitii a lui Serif, echipa care si-a propus ca anul viitor sa patrunda in grupele Ligii Campionilor.

RECOMPENSA. Gigel Bucur a inscris sambata unicul gol al partidei prin care formatia sa l-a invins pe liderul FC National. Imediat dupa incheierea partidei cu "bancarii", patronul Sportului, Vasile Siman, a mers in vestiarul echipei si i-a felicitat pe jucatorii sai. Acesta i-a premiat pe elevii lui Dan Petrescu cu cate 1.000 de dolari, bani oferiti de Steaua si Dinamo pentru succesul repurtat impotriva Nationalului.

×
Subiecte în articol: sport