x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oferta variata la Pariloto

Oferta variata la Pariloto

01 Oct 2004   •   00:00

La nici o saptamana de la lansarea pe piata, "Pariloto", sistemul de pariuri in cota fixa, oferit de Loteria Romana, a cunoscut o audienta foarte mare. Acest lucru a fost posibil si din cauza multitudinii de tipuri de pariuri incluse.

Astfel, jucatorii pot miza pe scorul final, scorul corect, rezultatul la pauza, rezultatul pauza/final. Se poate paria la fotbal, dar si pe alte sporturi.

SISTEME. In afara de pariul simplu se poate paria si prin folosirea sistemelor, cu conditie. De exemplu, se poate paria sistemul "3 din 6", ceea ce inseamna ca se poate castiga cu nimerirea a pronosticului la doar 3 dintre cele 6 evenimente selectate. De precizat ca programul care contine cotele pariurilor poate fi gasit in agentiile Loto, fiind distribuit gratuit, alaturi de Jurnalul National, in zilele de marti si de vineri. Cotele sunt stabilite de partenerul grec al LR.

CLUBURI. Deja, la Brasov, s-a deschis primul club Pariloto, urmand ca in curand sa mai functioneze si altele in orasele resedinta de judet. Deocamdata, pe teritoriul tarii functioneaza 1.200 de agentii la care se poate paria, peste 100 fiind in Bucuresti. Pentru la anul este prevazut sa existe peste 2.500 de astfel de agentii, dotate cu toata tehnica necesara.

PRETURI

Pretul minim al unei variante este de 1.000 de lei, iar suma minima ce poate fi jucata este de 10.000 de lei. Fata ce celelalte case de pariuri, Loteria nu percepe comision de joc. Astfel, suma jucata, multiplu de 10.000 de lei, este cea care se inmulteste cu coeficientul rezultat din inmultirea cotelor. Castigul maxim admis este de 2 miliarde de lei.

×
Subiecte în articol: sport