x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olanda - Van Basten s-a pacalit

Olanda - Van Basten s-a pacalit

23 Mar 2005   •   00:00

Selectionerul Marco van Basten le-a facut, fara sa vrea, o favoare romanilor: nu l-a convocat pe atacantul lui Bayern München, Roy Makaay (foto), crezand ca acesta nu este complet refacut dupa o accidentare la genunchi.

SURPRIZA. Antrenorul olandez a recunoscut ca a fost surprins sa-l vada pe Makaay jucand sambata in Bundesliga si a declarat ca ii pare rau ca nu l-a inclus in lotul pentru "dubla" cu Romania si cu Armenia. Van Basten a fost indus in eroare de echipa medicala a lui Bayern, care s-a aratat sceptica in ceea ce priveste recuperarea jucatorului. "In mod normal, daca Makaay este apt de joc, el face parte automat din lot. Situatia sa medicala nu era insa foarte clara si nu am vrut sa risc convocand doi fotbalisti incerti, pentru ca si in cazul lui Robben era vorba de aceeasi problema. Se pare totusi ca Makaay este complet refacut din moment ce a jucat pentru Bayern in campionat", a spus Van Basten.

PRECIZARE. In afara listei convocatilor a ramas si Patrick Kluivert. Atacantul lui Newcastle a negat insa ca nu l-ar mai interesa echipa nationala. "Am spus doar ca sunt dezamagit de Van Basten, care mi-a comunicat ca sunt ultimul pe lista atacantilor. Daca in viitor voi fi chemat, voi decide atunci ce e de facut", a precizat fotbalistul olandez. Kluivert nu a mai jucat in nationala de la Euro 2004, relatiile dintre el si selectioner fiind reci. (Delia Gomoescu)

×
Subiecte în articol: sport van basten