x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olaroiu, asteptat astazi pe Bega

Olaroiu, asteptat astazi pe Bega

19 Ian 2005   •   00:00

La cateva zile dupa oferta facuta de "Poli" AEK lui FC National pentru antrenorul Cosmin Olaroiu si trei jucatori, lucrurile par sa se lamureasca.

VICENTIU NEAGOE, DRAGOS STOICA

ABSENTI. La antrenamentul de ieri al formatiei din Cotroceni, Olaroiu a fost prezent, lipsind in schimb Gabriel Caramarin, Gigel Coman si Flavius Moldovan, adica fotbalistii doriti pe Bega. Cu toate ca inca tehnicianul Nationalului a spus ca suma de un milion de dolari nu a intrat deocamdata in conturile bucurestenilor, oficialii timisoreni au declarat ieri ca au eliberat ordinul de plata. Gino Iorgulescu a purtat deja o discutie cu Cornel Dinu in vederea preluarii bancii tehnice, dar administratorul-delegat al lui Dinamo a declinat oferta, preferand sa ramana in Soseaua Stefan cel Mare.

ASTEPTAT. In acest timp, iminenta instalare a lui Olaroiu la Timisoara a aprins imaginatia suporterilor, care intentioneaza sa-l astepte pe tehnician inca de la intrarea in oras si sa participe si la primul antrenament condus de acesta pe stadionul "Dan Paltinisan". "Ne-am saturat si noi de starea de incertitudine care planeaza de atata vreme. Alte echipe deja sunt la jumatatea cantonamentelor, iar noi nu stim ce sa facem. Tot orasul asteapta schimbarile de la echipa. Suntem toti intr-o stare de surescitare teribila", a declarat ieri mijlocasul Silviu Balace.

TRANSFER. Plecat din Timisoara de mai multi ani, Leonard Naidin a revenit acasa, dupa ce a semnat un contract pe patru ani cu "Poli". Jucatorul va avea un salariu de 35.000 de dolari, in timp ce Dinamo a primit in schimbul sau aproximativ 120.000 de dolari. De asemenea, Alin Paleacu de la Apulum este asteptat sa se alature lotului care va fi condus de Cosmin Olaroiu.

FARA AEK
Surse din cadrul clubului banatean au dezvaluit faptul ca societatea care-i patroneaza acum pe violeti, Balkan Petroleum, ar fi rascumparat echipa originala de la italianul Claudio Zambon. Astfel, in scurt timp, formatia aflata in prezent in Divizia B va deveni satelitul oficial al primei echipe, care va prelua palmaresul vechi si va renunta la initialele AEK. De altfel, pe site-ul oficial al gruparii de pe Bega apare deja denumirea de FCU Politehnica Timisoara, cu toate ca aceasta schimbare nu poate fi oficializata in acest retur.
LUPESCU
Dupa ce Cornel Dinu si-a declinat orice interes pentru preluarea functiei de antrenor principal al "bancarilor", Gino Iorgulescu are acum in vizor doua variante. Prima ar fi reprezentata de aducerea unui antrenor italian, iar cea de-a doua ar fi fostul tehnician al Brasovului, Ionut Lupescu, liber de contract in acest moment. "Deocamdata, Oli este aici, pentru ca n-am vazut nici un ban", a zis Iorgulescu.
×
Subiecte în articol: sport