x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Optimism la Donetk

Optimism la Donetk

20 Oct 2004   •   00:00

Mircea Lucescu spera sa bifeze prima victorie din aceasta editie a grupelor Ligii Campionilor, desi, aproape sigur, nu va conta pe serviciile lui Marica. Un alt roman care va evolua diseara este Dumitru Mitu, anuntat titular la Panathinaikos Atena.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

CEI MAI BUNI. Mircea Lucescu ii arata patronului Rinat Ahmetov ca echipa sa, Sahtior, este number one
In aceasta seara, echipa pregatita de Mircea Lucescu va incerca sa obtina primele puncte, urmand a intalni cel mai accesibil adversar, Celtic Glasgow. Doi dintre romani, Barcauan si Rat, vor fi titulari, in timp ce Marica si Stoican sunt incerti.

ACCESIBIL. Cu doua esecuri la activ si fara gol marcat, 0-1 cu Milan si 0-4 cu FC Barcelona, Mircea Lucescu spera sa sparga gheata in aceasta seara. "Nici nu ma gandesc sa nu castigam in fata lui Celtic. Vom marca sigur", a declarat, optimist, tehnicianul roman. Referitor la cei cinci conationali care evolueaza la Sahtior, Florea, accidentat, va ramane in afara lotului, in timp ce Barcauan si Rat vor face parte din garnitura de start.

GREU. Un alt meci din Liga unde vor fi implicati fotbalisti romani se va disputa la Atena, unde Panathinaikos, cu Sanmartean si Dumitru Mitu in lot, va avea o misiune dificila in fata lui Arsenal Londra, una dintre cele mai in forma echipe din Europa in acest moment. In precedentele jocuri din grupa, "Pao" a invins "acasa" pe Rosenborg cu 2-1 si a cedat la PSV Eindhoven, scor 0-1. Dupa evolutiile de pana acum, Mitu va fi titular, in timp ce fostul bistritean va lua loc pe banca de rezerve.

DORINTA

"I-am vazut pe cei de la Celtic pe casete si pot fi batuti. Speram ca in aceasta seara sa luam primele trei puncte, fiindca scotienii ne sunt la indemana. Vreau sa invingem si pentru romanii care ne urmaresc si care vor fi cu sufletul alaturi de Sahtior. Sper ca pana la ora meciului sa imi treaca raceala si sa fiu pe teren alaturi de coechipierii mei" - Flavius Stoican, Sahtior Donetk

STOICAN SI MARICA AU RACIT

Doi dintre titularii lui Mircea Lucescu la Sahtior Donetk, Stoican si Marica, au devenit incerti pentru partida din aceasta seara, cu Celtic Glasgow, din cauza unei raceli. Daca Stoican are sanse mari sa-si revina pana la ora meciului, tanarul atacant nu va evolua aproape sigur. De altfel, Marica nici nu s-a antrenat de doua zile. "Sa vad daca imi revin, desi imi vine greu sa cred. Mi-e foarte rau", a declarat Marica. Stoican este mult mai optimist, spunand ca nu rateaza un astfel de meci din cauza unei raceli. "Voi fi alaturi de coechipierii mei".

TABLOUL MECIURILOR DE AZI

Grupa e
  • Panathinaikos Atena - Arsenal
  • Rosenborg - PSV Eindhoven

    Grupa F
  • Milan - FC Barcelona (Pro tv)
  • Sahtior - Celtic Glasgow

    Grupa G
  • Anderlecht - Werder Bremen
  • Valencia - Inter Milano

    Grupa H
  • Chelsea - TSKA Moscova
  • Paris Saint-Germain - FC Porto
  • ×
    Subiecte în articol: sport