x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - FCM BACAU 1-0 / Ocrotiti de Zeita Fortuna

OTELUL - FCM BACAU 1-0 / Ocrotiti de Zeita Fortuna

13 Mar 2005   •   00:00

Echipa miliardarului indian Mital a inceput cu dreptul returul, invingand pe FCM Bacau cu 1-0, scorul favorit al fostului antrenor, Sorin Cartu.

ERIK HOOSZ - Galati

INALTIME. Capitanul Viorel Tanase a dus Otelul spre victorie
Elevii lui Mihai Stoichita au dominat meciul, dar au inscris o singura data, prin fundasul George Munteanu. Bacauanii puteau insa sa plece neinvinsi de la Galati daca Geaman, unul dintre debutantii aruncati in lupta de antrenorul Cristi Popovici, nu ar fi ratat din 6 metri in ultimul minut de joc.

MOTIVE. Chiar daca echipa sa practic nu a contat in atac, tehnicianul oaspetilor a declarat ca a resimtit absenta fundasului Dorin Goian, transferat la Steaua. "Victoria Otelului este meritata. Am fost dominati in prima repriza, dar cu putina atentie la final puteam scoate o remiza. Mi-a lipsit foarte mult Goian, pentru ca era cel mai bun om din aparare", a afirmat Popovici. La randul sau, Stoichita a fost surprins de emotivitatea excesiva a jucatorilor sai, "nepermisa pentru niste profesionisti".

PERMIS
Mihai Stoichita s-a declarat nemultumit de faptul ca federatia din Armenia nu a trimis in timp util permisul international, respectiv cartea verde a lui Zeciu, pentru ca jucatorul sa poata evolua cu FCM Bacau. "N-a fost un gest frumos din partea lor. Nu au trimis cartea verde, desi banii au ajuns la ei de saptamana trecuta", s-a plans Stoichita, adaugand ca echipa joaca mai ofensiv decat in tur: "Otelul a avut mult mai multe ocazii clare de gol decat avea pe vremea cand era antrenata de Sorin Cartu".

×
Subiecte în articol: sport