x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul - Reunire fara antrenor

Otelul - Reunire fara antrenor

09 Ian 2005   •   00:00

Desi ar fi trebuit sa ajunga sambata la Galati, la reunirea lotului, noul antrenor, Basarab Panduru, a ramas acasa, motivand instabilitatea conducerii clubului, dupa demisia presedintelui Nicolai Boghici.


DANIEL STAN, ERICK HOOSZ

NEHOTARAT. Basarab Panduru ar veni la Otelul, insa vrea sa stie pozitia indienilor de la ISPAT - Sidex
INDECIS. Tehnicianul l-a anuntat pe Boghici ca este indecis si asteapta clarificarea situatiei de la combinat, care a anuntat ca va prelua in totalitate echipa de fotbal. "In aceste situatii, noua echipa de conducere are dreptul sa-si exprime parerea vizavi de conducerea tehnica. Dar nu cred ca oricine ar veni nu ar dori sa lucreze cu un antrenor ca Basarab Panduru. Am vorbit cu el si i-am spus ca se vrea performanta si totul o sa fie bine. Il conving sa vina", a declarat oficialul galatean. Panduru a semnat un contract pe un an si jumatate cu Otelul, obiectivul imediat fiind evitarea retrogradarii.

RESTANTE. La reunire, jucatorii au asteptat venirea lui Boghici pentru a discuta despre restantele financiare. "Asa cum am promis, nu plec de la club fara sa le achit banii. In cateva zile se va rezolva situatia", a spus Boghici. De altfel, exceptand aceasta problema, fotbalistii galateni erau contrariati si de situatia bancii tehnice. Surse din club sustin ca, in situatia in care Panduru nu va mai veni la Galati, presedintele interimar, Viorel Anghelinei, va discuta cu Vasile Simionas, actualul tehnician de la "Poli" Iasi. "Eu sper totusi ca Panduru sa vina la echipa. A semnat un contract. Daca nu va mai dori, este normal sa aducem un alt antrenor", a declarat un oficial al gruparii de la Dunare.

GIGEL ROHAT RAMANE
Despre lot, daca Danciu a plecat deja la FC Arges, Gigel Rohat, un alt jucator dorit de Sorin Cartu in Trivale, va ramane la Otelul, refuzand oferta fostului sau antrenor. De asemenea, in discutiile privind preluarea echipei de combinat, managerul Ionel Bors a promis o suma consistenta de bani pentru transferuri, existand si posibilitatea ca jucatorilor sa le creasca actualele contracte. Totul se va decide in aceasta saptamana, cand va avea loc discutia finala cu reprezentantii primariei privind viitorul echipei.

×
Subiecte în articol: sport