x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Padureanu ii vrea pe Nita si Mihalache

Padureanu ii vrea pe Nita si Mihalache

11 Ian 2005   •   00:00

Dupa transferul lui Bumb, conducerea bistriteana isi doreste alti doi jucatori importanti: Robert Nita (foto) si Dragos Mihalache, care ar urma sa se prezinte la reunirea programata astazi.

DANIEL STAN

AMBITII. Din lot nu mai fac parte Iodi, Dita, Cristi Vlad si Dancus. In schimb, se spera in achizitionarea lui Robert Nita, ultima oara la Hapoer Beer Sheva, liber de contract, si a lui Dragos Mihalache, care nu mai este dorit de FC Brasov. "Avem ambitii mari pentru retur, mai ales ca situatia in clasament este grea. Speram sa-i aducem pe Nita si Mihalache, desi pe primul nu prea vor sa-l lase sa plece israelienii", a declarat vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba. Tot astazi va incepe si vizita medicala, care se va derula in etape, iar in perioada 15-30 ianuarie se va efectua un cantonament la Vatra Dornei. Dupa revenirea de la munte, bistritenii vor pleca intr-un turneu in Grecia.

SCHIMBARE. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, mai anunta o mutare importanta. Dar nu in cadrul lotului, ci in staff-ul administrativ al clubului. Este vorba de numirea intr-o functie de conducere a lui Adrian Moldovan, fratele internationalului Viorel Moldovan. "Este un tanar ambitios si foarte priceput. A lucrat la CSM Bistrita si vreau sa-l aducem la noi", a declarat Padureanu. La randul sau, Adrian Moldovan a precizat: "Mi-ar placea sa lucrez in paralel. Am descoperit ca pot face mai multe lucruri deodata". Propunerea va fi discutata vineri, in cadrul Adunarii Generale.

SCINDARE
Surse din cadrul gruparii bistritene sustin ca intre Jean Padureanu si Ioan Horoba ar exista tensiuni. "Eu cu Jean avem pareri diferite de 25 de ani. Discutam si alegem intotdeauna cea mai buna solutie", a negat Horoba, care a admis ca, o data cu numirea lui Adrian Moldovan, la club vor fi doi vicepresedinti: "Acest lucru nu imi pune in pericol pozitia. Am fost ales anul trecut, pe patru ani. Putem avea mai multi vicepresedinti".

×
Subiecte în articol: sport