x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pericolul lor: un brazilian!

Pericolul lor: un brazilian!

28 Mar 2005   •   00:00

Fata de primele meciuri din aceasta grupa, nationala Macedoniei este una complet schimbata. Noul selectioner, sarbul Slobodan Santraci, a decis sa renunte la Sakiri, Stavrevski si Mitreski, jucatori cu mare experienta, dar care nu sunt titulari la echipele lor de club, apeland insa la Bozinovski, care joaca in Croatia la Kamen Ingrad.

FARA VLAGA. Macedonenii nu prea au chef de meci
NOUTATE. Dintre jucatorii adusi recent de Santraci, gazdele isi pun cele mai mari sperante in atacantul brazilian de 25 de ani al lui Vardar Skopje, Wandeir Dos Santos Oliveira. Acesta a fost naturalizat la inceputul acestui an si este golgeterul la zi al campionatului macedonean. Alaturi de Dos Santos, in atacul gazdelor se va afla Goran Pandev, pustiul minune al lui Lazio, care ne-a facut zile fripte in meciul de anul trecut, de la Craiova. In aceste conditii, ofensiva reprezinta punctul forte al adversarilor de miercuri. (Mihai Igirosanu)

AMICAL
Echipa Macedoniei a sustinut un joc-scoala in compania selectionatei Under-21, pe durata a doua reprize a 35 de minute. Seniorii au castigat cu 2-0, prin golurile lui Krstev si Sedloski. Santraci a inceput meciul in formula: Jovcev - P. Polov, Sedloski, Novevski, Grncarov, Grozdanovski, Wandeir, Ignatov, Cadikovski, Bajevski, Kralevski. Atacantul Goran Pandev a fost menajat.

×
Subiecte în articol: sport