x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Plesan conduce fara permis

Plesan conduce fara permis

22 Sep 2004   •   00:00

Internationalul Universitatii, Mihaita Plesan, conduce prin municipiul Craiova, de mai bine de un an, fara a fi intrat in posesia permisului de conducere.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

Fotbalistul a trecut de cateva ori si prin sala de examinare a Politiei, fara succes insa.

ESEC. Informatia conform careia Plesan Paunel Mihaita, nascut pe 19 februarie 1983 la Moldova Noua, nu are permis a fost furnizata de Inspectoratul General de Politie al Circulatiei, care nu are in baza de date numele fotbalistului. Chiar si in aceste conditii, Plesan schimba foarte des masinile, el detinand intai un Mercedes, apoi un Volkswagen, iar mai nou, de cateva zile circula cu un Jeep.

MANEVRA.Incercarile internationalului de a intra in posesia unui carnet de conducere au esuat de fiecare data. Plesan a incercat o stratagema la inceputul lunii iunie, cand si-a facut buletin de Bals, cunoscandu-se faptul ca examenul teoretic in judetul Olt poate fi trecut cu mai multa usurinta. Totusi, jucatorul Universitatii Craiova nu a intrat nici asa in posesia mult ravnitului permis. Intre timp, sfatuit probabil de Dinel Staicu, Mihaita a revenit asupra deciziei, iar din luna august are iarasi buletin de Craiova.

LA CANTONAMENT VINE FARA MASINA

In ultima perioada, Mihaita Plesan vine in cantonamentul Universitatii din Lunca Jiului fara masina. El este adus, fie de un coleg sau de un prieten, fie vine cu taxiul. Surse din cadrul anturajului sau sustin ca Plesan a avut o discutie cu Dinel Staicu, care l-ar fi atentionat: "Esti nebun! Nu mai conduce fara permis. Iti arat eu tie daca mai vii cu masina la antrenament". Chiar si asa, in timpul liber, adica in afara orelor cand trebuie sa se duca la antrenament, Plesan circula nestingherit prin oras cu masina. Ultima achizitie a olteanului, Jeep-ul, poate fi observata deseori in cartierul Calea Bucuresti, zona McDonald’s. Acolo locuieste prietena lui Mihaita, nimeni alta decat fata lui Lucian Zaharia, unul dintre directorii de la Directia Finantelor Publice Dolj. Curajul lui Plesan poate fi explicat si prin relatia foarte buna pe care o are cu Dinel Staicu, pe care-l apeleaza cu "Nasule".

ACCIDENT

In primavara acestui an, aflat la volanul Volkswagen-ului sau, Plesan a fost autorul unui accident de circulatie in Craiova, fara urmari grave, la o intersectie de la Universitate. Atunci, Plesan a sustinut ca nu a condus el, spunand ca a stat in dreapta soferului, si ca la volan era prietenul sau.

×
Subiecte în articol: sport plesan