x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" AEK - Moldovan si Contra se muta pe Bega

"Poli" AEK - Moldovan si Contra se muta pe Bega

09 Feb 2005   •   00:00

Timisoara a luat foc. De cand Balkan Petroleum a preluat destinele lui "Poli" AEK, toata suflarea orasului de pe Bega nu viseaza altceva decat ca echipa condusa de Cosmin Olaroiu sa intre in lupta cu formatiile bucurestene.

DRAGOS STOICA, VICENTIU NEAGOE

REVENIRE. Candva la AC Milan, Cosmin Contra este foarte aproape de a se intoarce la echipa sub culorile careia a debutat in Divizia A in urma cu 11 ani. Internationalul, care a bifat 124 de meciuri pe prima scena, marcand opt goluri, se afla in aceste zile in negocieri avansate cu oficialii lui Atletico Madrid privind posibilitatea de a fi imprumutat la Timisoara pe urmatoarele sase luni. Sansele ca ibericii sa fie de acord cu dorinta fotbalistului sunt mari, mai ales ca oficialii lui Atletico au declarat deja ca "Gurita" nu mai intra in planurile lor.

INDUPLECAT. Desi in urma cu cinci zile a declarat ca este decis sa renunte la activitatea competitionala dupa ce echipa la care evolua, Servette Geneva, a dat faliment, Viorel Moldovan a fost convins de Toni Dobos sa vina si el la Timisoara. De altfel, tehnicianul "violetilor", Cosmin Olaroiu, a afirmat inca de marti seara ca fostul international a ajuns la un acord cu clubul de pe Bega, Moldovan urmand sa se alature in Cipru viitoarei sale formatii pana la finele acestei saptamani.

INTERES ENORM PENTRU FANI
Transformarile care au avut loc in aceasta iarna la Timisoara au creat o emulatie teribila in orasul de pe Bega. Chiar daca si pana acum tribunele stadionului "Dan Paltinisan" erau pline aproape la fiecare meci, cererea de abonamente a atins cote incredibile pentru intrecerea interna! Astfel, oficialii banateni au primit nu mai putin de 30.000 de solicitari, in pofida faptului ca timisorenii au jucat deja pe teren propriu cu toate cele cinci echipe din Bucuresti. "Este nebunie in oras! Toata lumea nu vorbeste decat de "Poli" si de castigarea campionatului", a spus unul dintre liderii suporterilor timisoreni.

×
Subiecte în articol: sport