x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" AEK - Vine sau nu Olaroiu pe Bega?

"Poli" AEK - Vine sau nu Olaroiu pe Bega?

18 Ian 2005   •   00:00

In ciuda faptului ca intreaga conducere a celor de la "Poli" AEK sustine ca antrenorul Cosmin Olaroiu (foto) a semnat deja cu gruparea de pe Bega, lucrurile sunt departe de a fi clarificate.

VICENTIU NEAGOE

AMANARE. "Olaroiu a semnat un contract pe 5 ani cu Poli AEK Timisoara. Este asteptat pana miercuri la antrenamente", a declarat presedintele timisorenilor, Anton Dobos. Surse din cadrul echipei FC National sustin insa ca "Oli" s-ar fi inteles doar verbal cu reprezentantii de la Balkan Petroleum, societatea care va finanta echipa. Motivul tergiversarii semnarii contractului il reprezinta procedurile bancare de virare in contul lui FC National suma de un milion de dolari, cat a cerut Gino Iorgulescu pentru transferul lui Caramarin, Gigel Coman si Flavius Moldovan.

SCHIMBARE. Dintre cei trei, Moldovan a cerut un timp de gandire, avand oferte de la Rapid si din Rusia, de unde asteapta un semn. Din acest motiv, este posibil ca in locul lui sa ajunga pe Bega portarul Marius Popa. Altfel, in cazul in care Cosmin Olaroiu va prelua formatia timisoreana, cantonamentul nu se va mai desfasura la munte, unde fusese programat initial, ci in Italia, la Montecatini.

×
Subiecte în articol: sport