x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" Iasi - CFR Cluj: 0-0 / Popa nu a depasit complexul Sunda

"Poli" Iasi - CFR Cluj: 0-0 / Popa nu a depasit complexul Sunda

18 Oct 2004   •   00:00

Rivalitatea dintre antrenorii celor doua echipe a mai bifat un nou episod, al saselea. "Sunda m-a batut pe unde m-a prins", spunea tehnicianul iesenilor.

TEAMA. Invingatoarea Stelei din etapa trecuta, chiar in Ghencea, a revenit cu picioarele pe pamant, semn ca o minune dureaza doar cateva zile. "Poli" a parut o echipa rupta in doua, iesenii abordand meciul cu o teama inexplicabila. Au avut si ghinion, la bara lui Balba (’18), dar "realizarile" din prima repriza s-au oprit aici. "Cred ca meritam sa castigam, dar am avut nesansa", a spus Ionut Popa la final.

ACUZE. "Arbitrajul lui Serea a fost mizerabil. Sper ca domnul Craciunescu sa vada caseta si sa ia masuri", a declarat tehnicianul moldovenilor, completat de presedintele CA, Gheorghe Nichita: "Este clar ca Bucurestiul nu ne vrea in Divizia A, si ma refer aici la domnul Craciunescu. E pacat, pentru ca isi bate joc de 10.000 de suporteri care vin la meci". In prelungiri, "Poli" putea obtine victoria, insa sutul lui Adrian Cristea a lovit bara. "Cred ca ne-a fost teama unii de altii. Noi am venit sa castigam, dar este bun si acest egal", a caracterizat Aurel Sunda jocul de la Iasi. (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport