x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Iasi - Farul Constanta 3-1 / Hat-trick in Copou pentru Romulus Miclea

Poli Iasi - Farul Constanta 3-1 / Hat-trick in Copou pentru Romulus Miclea

de Dragos Stoica    |    12 Sep 2005   •   00:00
Poli Iasi  -  Farul Constanta 3-1 / Hat-trick in Copou pentru Romulus Miclea

Poli Iasi s-a impus ieri cu 3-1 in fata Farului, la capatul unei partide in care mijlocasul Romulus Miclea a realizat un adevarat show personal, reusind sa marcheze toate cele trei goluri ale gazdelor.

ECHILIBRAT. Inceputul meciului a apartinut mai degraba constantenilor, care au ratat in primele 15 minute de doua ori deschiderea scorului. Treptat, intalnirea de la Iasi s-a echilibrat, iar elevii lui Ionut Popa au inscris prima oara in minutul 32, cand Miclea l-a depasit in viteza pe Barbu si a plasat balonul pe langa Stanca. Oaspetii n-au depus insa armele, dar Gurita a trimis slab cu capul de pe linia careului de sase metri.

RECITAL. La numai sapte minute de la inceputul reprizei secunde, Farul a revenit in meci gratie egalarii realizate de Gurita. Dupa ce au irosit inca doua ocazii prin Liviu Mihai si Todoran, "marinarii" s-au vazut condusi din nou in minutul 76, cand Miclea a inscris printr-un sut din voleu. In aceeasi nota, Farul a ratat egalarea cateva minute mai tarziu prin Cristocea, iar Miclea si-a desavarsit evolutia excelenta in prelungiri, cand a marcat pentru 3-1 printr-un lob de efect. La partida de la Iasi au asistat peste 7.000 de spectatori, dintre care aproximativ 200 au fost suporterii echipei oaspete. Un incident minor s-a produs in cea de-a doua repriza, cand unul dintre ultrasii oaspetilor a lesinat, fiind necesara interventia medicilor de pe salvare. In tribunele stadionului din Iasi s-a aflat si baschetbalistul lui Asesoft Ploiesti Catalin Burlacu. (Dragos Stoica)

×
Subiecte în articol: sport