x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "POLI" TIMISOARA - CFR CLUJ 3-0 / Banatenii au si echipa, joaca si fotbal

"POLI" TIMISOARA - CFR CLUJ 3-0 / Banatenii au si echipa, joaca si fotbal

13 Mar 2005   •   00:00

Victoria cu 3-0 in fata clujenilor nu l-a extaziat pe antrenorul Cosmin Olaroiu. "Echipa se afla intr-o situatie grea, asteptarile sunt mari. M-a bucurat atitudinea jucatorilor, care au dat totul pe teren. Cu toate acestea, mai este foarte mult de lucru", a declarat tehnicianul lui "Poli".

IMPRESIONANT. In ciuda varstei, Viorel Moldovan (centru) s-a descurcat excelent intre jucatorii clujeni
PREVIZIUNE. Desi mahnit din cauza infrangerii, antrenorul celor de la CFR Cluj, Aurel Sunda, s-a aratat impresionat de noua echipa a Timisoarei. "Cred ca vom avea cat de curand o mare campioana din provincie, iar Poli este cea la care ma refer", a exclamat acesta.

VEDETE. Viorel Moldovan si Cosmin Contra sunt marile vedete ale lui "Poli". Vineri seara, ambii internationali au jucat bine. Contra a fost capitanul echipei care l-a lansat in fotbalul mare, in vreme ce Moldovan a demonstrat aceleasi calitati de "tunar" veritabil. "Daca va fi nevoie de mine, am sa vin la echipa nationala", a anuntat Moldovan, desi in urma cu cateva luni anuntase ca se retrage.

PRIMA MARE
Desi directorul executiv Emil Rosianu, n-a dorit sa divulge nimic, se pare ca elevii lui Olaroiu vor primi cate 1.600 de dolari pentru victoria de vineri. Suma reprezinta un adevarat record, fiind cea mai mare recompensa pentru un succes din campionat din istoria clubului banatean. "A fost tensiune mare inainte de meci, dar acum e bine. Baietii vor primi un premiu special", a spus Rosianu.

×
Subiecte în articol: sport