x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Poli" Timisoara - Declaratii halucinante pe Bega

"Poli" Timisoara - Declaratii halucinante pe Bega

de Dragos Stoica    |    18 Iun 2005   •   00:00
"Poli" Timisoara - Declaratii halucinante pe Bega

Joi seara, o stire-bomba a facut inconjurul redactiilor sportive din intreaga presa. Presedintele lui "Poli" Timisoara, Emil Rosianu, a declarat ca l-a dat afara pe antrenorul Cosmin Olaroiu, propunandu-i in acelasi timp postul de tehnician lui Viorel Moldovan.

SCENARIU. "Am renuntat la Oli pentru ca nu mai puteam rezista suspiciunilor legate de persoana lui cu privire la meciul pe care l-am disputat in ultima etapa in Ghencea", a afirmat Rosianu pentru mai multe ziare, in cursul serii de joi. In acelasi timp, Moldovan a confirmat faptul ca i s-a propus postul de antrenor! Dupa primul soc pe care presa l-a acuzat, a aparut insa tot mai plauzibila varianta unei farse stupide, pusa la cale de catre cei trei implicati direct, respectiv Rosianu, Olaroiu si Moldovan. La 20:30, adica la doua ore dupa ce aparuse prima oara stirea, Rosianu revine cu precizari, spunand ca totul a fost o gluma, in sensul ca intr-adevar i se va rezilia contractul lui Olaroiu, dar numai pentru ca acesta sa poata semna o noua intelegere, in care sa aiba specificat drept obiectiv castigarea titlului.

CLOVN? Pentru Rosianu, jocul straniu pe care l-a pus in scena joi seara n-a fost primul prilej cand a luat-o pe aratura. In pauza de iarna a campionatului recent incheiat, acelasi personaj le-a dat frisoane suporterilor timisoreni, anuntand ca Balkan Petroleum a decis sa mute echipa cu arme si bagaje la Bacau! De fapt, se pare ca atunci oficialul n-a facut altceva decat sa le arate pisica autoritatilor locale, care ar fi tergiversat semnarea unui contract cu firma care finanteaza clubul de fotbal.

VARIANTA
Desi mai toate informatiile conduc la ideea ca toata povestea n-ar fi fost decat una de amuzament, exista voci care sustin contrariul. Conform acestora, se pare ca Olaroiu ar fi intrat pe lista neagra a celor de la BkP, care, considerand ca timisorenii au redus inexplicabil motoarele in cea de-a doua repriza a partidei cu Steaua, l-au banuit pe tehnician de ceva necurat. Joi, sefii societatii care patroneaza echipa ar fi decis inlaturarea lui Oli, dar au renuntat in ultimul moment, de teama reactiei pe care ar fi avut-o suporterii "violetilor". In aceasta situatie, presedintele Rosianu n-ar fi fost decat victima imprejurarilor, incercand sa mascheze modul cum ar fi stat lucrurile in realitate.

×
Subiecte în articol: sport