x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prezenta saraca din Romania

Prezenta saraca din Romania

09 Feb 2005   •   00:00

Editia 2005 a turneului amical "Norcia Winter Cup" a debutat marti seara. La competitie participa numai trei echipe romanesti: prim-divizionara Politehnica Iasi si divizionarele secunde FC Oradea si FC Vaslui, in conditiile in care in anii trecuti se inscriau foarte multe formatii.

GRUPA A. Poli Iasi a terminat la egalitate, 0-0, partida cu formatia slovena NK Bela Krajina. Antrenorul Ionut Popa a inceput partida cu formula: Branet - Toma, Onut, Ir. Ionescu, T. Petre - Mitruc, Cl. Ionescu, Bogdanovici, Arhire, Stanciu - Balba. In repriza secunda tehnicianul a folosit si doi mijlocasi argentinieni veniti in probe, Cavatorda si Iacobuci. Liderul grupei dupa prima etapa este Wisla Plock (Polonia), care a invins cu 4-0 echipa de tineret a Perugiei. Azi, de la ora 15:30, iesenii vor disputa cea de-a doua partida din cadrul turneului, in compania echipei de tineret a Perugiei.

GRUPA B. Cealalta grupa a programat in prima etapa intalnirea dintre cele doua echipe din tara noastra, FC Oradea si FC Vaslui. Oradenii s-au impus cu 2-1, golurile fiind marcate de (Lazar ’70) si Cl. Balaci (’76 - din penalty), respectiv Popescu (’55). Astazi, de la ora 12:00, FC Vaslui va disputa a doua partida din cadrul turneului, in compania echipei slovene NK Ljubljiana, in timp ce oradenii vor intalni formatia macedoneana Pobeda Prilep. (Ionut Paduraru)

×
Subiecte în articol: sport