x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Probleme cu Stevanovici

Probleme cu Stevanovici

31 Ian 2005   •   00:00

Atacantul sarb Boris Stevanovici, de la FC Zemun, s-a alaturat duminica seara, in Antalya, lotului pregatit de Pavel Badea.

PROBLEME. Transferul atacantului sarb Boris Stevanovici da mari batai de cap antrenorului Pavel Badea
PRETENTIE. Imediat dupa finalul meciului cu vicecampioana Kazahstanului, directorul de competitii al Universitatii, Ovidiu Costesin, s-a deplsat la aeroportul din Antalya pentru a-l prelua pe atacantul sarb, Boris Stevanovici. Chiar daca s-a aflat alaturi de ceilalti alb-albastri ieri- dimineata, sarbul nu s-a antrenat, motivand oboseala drumului, dar si faptul ca nu s-a inteles asupra transferului. "Vrea sa semneze direct contractul cu noi, dar Badita nu este de acord. Nici nu are cum, pentru ca nu l-a vazut niciodata si nu are rost sa patim ca in cazul lui Randjelovic", a explicat Costesin.

CONTRACT. In cazul in care va semna cu Universitatea, Stevanovici va beneficia de o intelegere pe un an si jumatate. Unul dintre aspectele care taraganeaza intelegerea intre parti pare a fi suma de transfer a sarbului. Aceasta este de aproximativ 30.000 de dolari, dar oltenilor nu le prea convine, pentru ca, initial, Stevanovici anuntase ca vine gratis.

BRAZILIENI. Pe 4 februarie sunt asteptati sa soseasca si doi brazilieni, care ar fi trebuit sa ajunga in Banie inca din perioada cantonamentului de la Predeal. Mangri si Marquez vor ajunge la Craiova, unde se vor antrena cu echipa secunda pana la revenirea Universitatii din Antalya. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport