x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rada, la Craiova, in locul cu Moti

Rada, la Craiova, in locul cu Moti

09 Ian 2005   •   00:00

Echipa de sub Podul Grant a transferat in aceasta iarna trei jucatori cu profil defensiv. Dupa ce a obtinut semnaturile necunoscutilor Postolache si Adrian Rusu, Rapidul l-a luat si pe olteanul Cosmin Moti.


SORIN ANGHEL, VICENTIU NEAGOE

DESPARTIRE. Coechipieri la Universitatea Craiova, Plesan (dreapta) si Moti (stanga) se vor desparti in aceasta iarna
Avertizat de vicepremierul George Copos ca si-ar putea pierde postul de presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe a dus pana acum o campanie intensa de transferari. Ultimul jucator care ajunge in Giulesti este internationalul de tineret Cosmin Moti, de la Universitatea Craiova.

SCHIMB. Patronul oltenilor, Dinel Staicu, ar fi ajuns inca de la sfarsitul saptamanii trecute la un acord cu formatia patronata de George Copos, actele urmand a fi semnate astazi. "Stiinta" va incasa in schimbul fundasului 100.000 de dolari, plus 50% dintr-un viitor transfer in strainatate. Rapidul a acceptat conditiile puse de finantatorul gruparii din Banie, acceptand sa-l cedeze definitiv la Craiova si pe Ionut Rada. In cazul in care acesta va fi transferat la o alta echipa, giulestenii urmeaza sa incaseze jumatate din banii rezultati.

SALT. Daca la Universitatea castiga 12.000 de dolari pe sezon, sub Podul Grant, Moti va primi un salariu anual de 30.000 de dolari, care va creste de la an la an cu cate 10.000 $. Internationalul de tineret in varsta de 20 de ani va semna un angajament valabil pe trei ani.

SE INTOARCE NJOCK?
Dinel Staicu a discutat cu Njock, care a semnat cu formatia belgiana Mons, pentru a-l convinge sa revina asupra deciziei de a parasi Bania. "Am avut o discutie cu Njock. Cred ca in proportie de 50% l-am facut sa se razgandeasca si sa se intoarca la Craiova. I-am spus ca acel act pe care el l-a prezentat la Mons era valabil 45 de zile, iar eu i l-am dat in vara, insa oricum nu era inregistrat la LPF, deci nu are nici o valabilitate", a explicat Staicu, care spera ca Njock sa se prezinte la reunirea lotului in vederea returului campionatului. In Belgia, campionatul se reia pe 15 ianuarie.

.

PLESAN COSTA 2.000.000 $
Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, sustine ca s-a inteles cu firma de impresariat Becali & Popescu Sport in ceea ce priveste transferul lui Mihaita Plesan la Galatasaray in schimbul a doua milioane de dolari. Conditia pusa pentru a parafa actele de cedare a jucatorului este ca in contul echipei sale sa intre cel putin 500.000 de dolari in momentul in care se realizeaza transferul, restul de bani putand fi platiti in mai multe rate. Pentru a-i face loc in lotul lui Galatasaray, turcii s-au despartit de internationalul bosniac Elvir Balici, care a semnat un contract cu Konyaspor. Responsabilul sectiei de fotbal a Galatei, Fatih Goksen, a declarat ca Plesan este asteptat sa se alature lotului formatiei antrenate de Gheorghe Hagi saptamana viitoare, in cantonamentul de la Antalya, urmand sa semneze un contract pe sase luni. In Turcia, Plesan va primi 600.000 de dolari anual.

×
Subiecte în articol: sport craiova