x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Gigel Bucur, aproape de Grant

Rapid - Gigel Bucur, aproape de Grant

28 Feb 2005   •   00:00

Dorinta presedintelui giulestean Dinu Gheorghe de a-l aduce pe Gigel Bucur in Giulesti este foarte aproape de a se realiza, Rapidul fiind dispus sa achite Sportului Studentesc suma de 400.000 de dolari, plus un jucator imprumut, pana la vara.

DOMICILIU NOU. Gigel Bucur lasa Regia pentru Giulesti
INTALNIRE. Discutiile finale pentru transferul golgeterului din Regie urmau sa fie finalizate aseara, cand Dinu Gheorghe s-a intalnit la Hotelul Crowne Plaza cu Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc. Se pare ca Siman nu a dorit sa negocieze cu principalul actionar al "visiniilor", George Copos, preferand sa trateze doar cu presedintele Rapidului. Siman ar fi suparat pe actualul vicepremier dupa ce, anul trecut, a primit banii destul de greu pentru transferurile "la pachet" ale lui Negru, Irimia si Galamaz, motiv pentru care ultimii doi au fost redirectionati catre Dinamo dupa doar trei luni. Daca nu va interveni ceva neprevazut, in proportie de 99 la suta Bucur va ajunge la Rapid. El ar urma sa aiba un salariu stagional de 75.000 de dolari si va ramane 50% si in proprietatea lui Vasile Siman, care va incasa jumatate dintr-un transfer ulterior. (Daniel Stan)

FANII DAU PRIME CIUCANILOR
Pentru meciul decisiv al finalei campionatului national de hochei pe gheata, care se va disputa vineri seara pe patinoarul "Mihai Flamaropol" intre Steaua si Miercurea Ciuc, galeria Rapidului intentioneaza sa-i sustina pe harghiteni. "Am vorbit cu liderii galeriei si vor fi in jur de 1.000 de fani care vor striga pentru «ciucani»", a declarat presedintele Dinu Gheorghe. El a motivat: "Galeria va veni pentru a-i razbuna pe fotbalistii nostri care au fost agresati de fanii Stelei la patinoar, dar si pentru Ilyes, originar din Miercurea Ciuc si fost hocheist la aceasta echipa". Galeria Rapidului a anuntat ca va oferi prime fiecarui hocheist ciucan, in caz de victorie!

×
Subiecte în articol: sport