x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - GLORIA 3-1 / Traditie respectata

RAPID - GLORIA 3-1 / Traditie respectata

27 Sep 2004   •   00:00

Rapid s-a impus fara probleme in fata unei trupe de care antrenorul Razvan Lucescu s-a temut inutil. Dupa 10 ani fara succes in Giulesti, Gloria nu a stricat traditia.

DANIEL STAN

Locul 4 ocupat de bistriteni inaintea jocului si cele sapte absente din tabara gazdelor lasau loc de un meci cel putin echilibrat. Surpriza insa! Tehnicianul oaspetilor, Constantin Carstea, a echilibrat balanta: si-a tinut pe banca vedetele Coroian si Iftodi, iar Vasilache, in acte jucatorul Rapidului, a intrat abia in partea secunda.

Suficient ca Aliuta si Sabin Ilie sa faca repede 2-0. Fara sa se gandeasca, in repriza a doua, Mandrean a primit cadou un gol din partea fostului sau coleg Dolha, insa revenirea a fost doar o iluzie. Dinu Sanmartean a dat emotii, dar Niculae si-a facut datoria si a linistit Giulestiul.

VORBE. "Consider ca scorul este exagerat. Era mai echitabil 2-1!", a spus presedintele Gloriei, Jean Padureanu. In schimb, George Copos a tinut sa para diplomat: "Am intalnit o echipa sireata, care este ca un sarpe care te adoarme si apoi te musca. Bistrita putea sa egaleze si atunci ne-ar fi fost foarte greu. Mi-a fost foarte teama, dar bine ca am castigat. Nu jucam ceea ce ar trebui. Nu cred ca ne luptam pentru titlu anul asta".

ALIUTA, CE CARACTER!

In momentul in care a fost schimbat pe final, Marian Aliuta, autorul primului gol al Rapidului, a fost chemat de galerie pentru traditionalul salut. Jucatorul format in Ghencea s-a alaturat corului "visiniu" si a scandat alaturi de fani lozinci "anti-Steaua", demonstrand ca are un caracter indoielnic. Aliuta a parasit gruparea "ros-albastra" in urma unui conflict cu patronul Gigi Becali, acum o luna si jumatate.
×
Subiecte în articol: sport