x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID / Herea, interzis pe Bega

RAPID / Herea, interzis pe Bega

de Marius Mihalcea    |    28 Ian 2009   •   00:00
RAPID / Herea, interzis pe Bega

Nematerializarea transferului mijlocaşului ofensiv la FC Timişoara a stârnit reacţii în lanţ, cea mai înverşunată luare de poziţie fiind cea a patronului grupării bănăţene, Marian Iancu.



Dat ca sigur la FC Timişoara, Ovidiu Herea va continua la Rapid. Total neprevăzută, această răsturnare de situaţie nu le-a picat bine nici oficialilor Rapidului, nici omologilor lor de la gruparea de pe Bega şi nici antrenorului echipei bănăţene, Gabi Balint. “Era bine dacă se făcea transferul lui Herea, pentru că Rapid are acum mare nevoie de bani, de lichidităţi. Din păcate, nici nu mai există altă ofertă pentru Herea”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al giuleştenilor, Constantin Toma. “Nu-mi vine să cred că a picat transferul! Aveam mare nevoie de Herea, un fotbalist tânăr şi polivalent. Chiar mă bazam pe el”, a spus Balint. Mult mai virulent, Marian Iancu nu l-a menajat pe jucător. “Transferul a picat din cauza anumitor persoane din Timişoara şi a unor persoane din anturajul jucătorului. E un grup întreg în jurul lui care nu-i face cinste. Contează că atât timp cât voi fi eu la Timişoara, Herea nu va mai juca aici. Eu am nevoie de bărbaţi la echipă, nu de copii”, a declarat patronul Timişoarei. Rapid şi FC Timişoara se puseseră de acord în privinţa transferului, care urma să se facă în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Boya a semnat cu Grenoble

Atacantul Pierre Boya a devenit, începând de ieri, jucătorul formaţiei franceze Grenoble, cu care a semnat un contract pe o perioadă de trei ani. Achiziţionat de Rapid în vara lui 2007, de la Partizan Belgrad, camerunezul s-a făcut remarcat în Giuleşti mai ales prin scandalurile în care a fost implicat, toate provocate de escapadele bahice pe care le-a avut împreună cu un alt jucător al “alb-vişiniilor”, muntenegreanul Vladimir Bozovic, cazul “whisky în autocar” fiind celebru în acest sens. Boya (25 de ani) a mai fost dorit tot în Franţa, de AS Monaco.

×
Subiecte în articol: sport herea