x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razvan Lucescu ii poate pierde pe Buga si Baicu

Razvan Lucescu ii poate pierde pe Buga si Baicu

19 Feb 2004   •   00:00

Rezultatele proaste ale echipei de sub Tampa, din turul campionatului, l-au determinat pe patronul Ioan Neculaie sa nu le achite jucatorilor ratele contractuale la zi.

Au fost intorsi de Marius Lacatus In prima jumatate a campionatului, jucatorii lui FC Brasov nu au primit decat o parte din prima rata de contract, salariul de 2 milioane de lei in fiecare luna, plus o prima de 500 de dolari pentru victoria cu FC National. Acest lucru a adus mania fotbalistilor, care au fost la un pas de a parasi echipa, dar au fost "suciti" de antrenorul de atunci, Marius Lacatus, si de "capitanul" Cosmin Bodea, considerat "omul din vestiar" al patronului Ioan Neculaie.

Motiv de divort
De altfel, la despartirea de clubul de sub Tampa, "Fiara" nu a tinut prea mult de scaunul sau tocmai din cauza problemelor financiare. Lacatus chiar i-a reprosat lui Neculaie faptul ca i-a dat mana libera directorului executiv Romeo Pascu, un personaj care nu este privit cu ochi buni de nici unul dintre jucatori.

Memoriile au fost depuse in ianuarie
Satui sa tot joace mai pe nimic, Buga, Baicu si Miclaus au depus in luna ianuarie memorii pentru a deveni jucatori liberi de contract. "Comisia" a dat dovada de clementa, oferind clubului brasovean, ca termen, 17 februarie pentru plata datoriilor financiare. FC Brasov a virat in contul celor trei razvratiti sumele restante, cate 15.000 de dolari pentru primii doi si 4.500 USD pentru Miclaus.

Alexandru Boc i-a avertizat
Prezent marti la sediul LPF, directorul executiv al FC Brasov, Romeo Pascu, a fost avertizat de catre membrii Comisiei pentru Statute si Regulamente ca situatia celor trei jucatori nu este rezolvata in totalitate. Banii pe care Baicu, Buga si Micla us i-au incasat acum reprezinta de fapt prima rata din contract, care era fixata pentru inceputul campionatului. "Romica, ai mare grija, ca astia trei pot depune oricand memorii ca sa devina jucatori liberi, pentru ca tu nu le-ai platit rata din 15 decembrie!", l-a avertizat Alexandru Boc pe directorul executiv al clubului de sub Tampa.

Baicu a vrut sa-l bata pe Pascu
Atacantul Mihai Baicu, autorul a 6 goluri in turul campionatului, ca si Mugurel Buga, a fost cel mai nemultumit de modul in care au fost rasplatiti jucatorii lui FC Brasov. In luna octombrie, satul de promisiuni, Baicu a fost foarte aproape de a-l bate pe directorul executiv Romeo Pascu. Atacantul a mers in biroul lui Romel de la sediul clubului si l-a tras de cravata pe acesta, amenintandu-l cu bataia. "Mihaita, stai linistit ca iti dau toti banii. Se rezolva! Nu iti face griji!", i-a spus, plin de frica, Pascu.
SORIN ANGHEL

×
Subiecte în articol: sport baicu