x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reabilitare - Adrian Mutu a semnat cu Juventus

Reabilitare - Adrian Mutu a semnat cu Juventus

12 Ian 2005   •   00:00

Atacantul roman Adrian Mutu va evolua pentru cinci sezoane la Juventus Torino, timp in care va primi un salariu anual de un milion de euro.

IMPREUNA. Site-ul oficial al lui Juventus a confirmat aseara achizitionarea lui Adrian Mutu. Chivu ar putea fi urmatorul roman adus in curtea "bianconerilor"
Internationalul nostru nu va putea evolua insa pentru noua sa echipa pana pe 18 mai, cand ii va expira suspendarea de sapte luni dictata impotriva sa dupa ce a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping efectuat anul trecut, pe cand evolua la Chelsea Londra. In Italia, Mutu a mai jucat la Hellas Verona si la AC Parma.

MUTARI. In aceste conditii, Juve pare decisa sa scape de Del Piero, jucator emblematic pentru clubul italian in ultimul deceniu. Desi directorul general, Luciano Moggi, a declarat ca "Del Piero se bucura de toata sustinerea", este clar ca lucrurile nu stau chiar asa. "Explozia lui Ibrahimovici si revenirea lui Trezeguet l-ar putea scoate definitiv pe Del Piero din echipa".El ar trebui sa-si faca griji si pentru faptul ca la Torino a ajuns Adrian Mutu. Site-ul italian tg.com precizeaza ca achizitiile piemontezilor pentru compartimentul ofensiv nu se vor limita la atacantul roman: "Juventus este foarte aproape de un acord si cu Shabani Nonda. Jucatorul lui Monaco va deveni liber de contract in iunie si ar putea veni la Torino gratis, ca si Mutu".

SCHIMB. Italienii spun ca Nonda ar putea fi folosit doar ca moneda de schimb pentru transferul celuilalt roman de 24 de karate, Cristi Chivu. De altfel, Juventus a inceput deja sa-i faca loc internationalului roman. Primul pas: l-a vandut pe Mark Iuliano la Mallorca. Fundasul italian, care nu a prins nici un meci in campionat in acest sezon, evolueaza, ca si Chivu, atat in centrul apararii, cat si pe banda stanga.

×
Subiecte în articol: sport