x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real - Steaua / Descindere in barlogul fiarei

Real - Steaua / Descindere in barlogul fiarei

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    31 Oct 2006   •   00:00
Real  -  Steaua / Descindere in barlogul fiarei

Delegatia oficiala a "ros-albastrilor" a plecat ieri dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, catre capitala Spaniei, la bordul unui charter de pe Aeroportul "Henri Coanda". Stelistii au ajuns la Madrid dupa circa patru ore de zbor.

Doar managerul general, Mihai Stoica, jucatorii si staff-ul tehnic au decolat ieri catre Madrid, urmand ca restul oficialilor, inclusiv Gigi Becali, sa plece in aceasta dimineata, tot cu un charter, dar de pe Aeroportul Baneasa. La plecarea de ieri-dimineata, jucatorii Stelei nu au dorit sa ofere declaratii presei.

PROGRAM. La Madrid, antrenorul Cosmin Olaroiu va sustine astazi o conferinta de presa, care este programata de la ora 18:30, in incinta Stadionului Santiago Bernabeu. Dupa o jumatate de ora, "ros-albastrii" au programat antrenamentul oficial pe gazonul legendarei arene madrilene. De partea cealalta, Realul nu se va antrena pe Bernabeu pana la ora meciului de maine seara. Antrenorul Fabio Capello va conduce sedinta oficiala de pregatire in aceasta dimineata, de la ora 11:00, la baza de pregatire de la Valdebebas.

SCANDAL. Capello a decis ieri sa-l excluda temporar din lot pe italianul Antonio Cassano. "El va primi o amenda in conformitate cu regulamentul intern al clubului", a anuntat gruparea madrilena. Cotidianul Marca sustine ca atacantul l-a insultat pe antrenorul Fabio Capello dupa meciul de sambata, nemultumit ca nu a fost introdus pe teren. "Esti un nerusinat!", i-ar fi reprosat Cassano.

APRECIERE
"Ce a facut Duckadam acum 20 de ani a fost un miracol. Este exact ceea ce are nevoie Steaua acum pe Bernabeu. As fi bucuros sa am un asemenea portar in acest moment. Avem nevoie de sfaturile lui Duckadam, iar prezenta lui pe Santiago Bernabeu poate sa intareasca moralul jucatorilor la acest meci" Cosmin Olaroiu antrenor Steaua

CASA INCHISA PE BERNABEU
Clubul spaniol a anuntat ieri ca partida Real Madrid - Steaua se va disputa cu casa inchisa. "Un bilet de intrare la meciul de maine seara a costat intre 5 si 70 de euro. Conform obiceiului din Spania, preturile pentru abonati au fost mai mici: 5, 7, 10, 15, 25, 30, 45 de euro, in functie de locul ocupat in stadion. Biletele pentru spectatorii obisnuiti au avut preturi de 15, 20, 25, 30, 40, 45, 50, 60, 70 de euro, in functie de tribuna aleasa. Conform informatiilor pe care le-au primit oficialii Stelei, suporterilor romani le-au fost alocate 3.500 de bilete pentru confruntarea de la Madrid. Totusi, se pare ca inca aproximativ 1.000 de fani ai "ros-albastrilor" au reusit sa-si cumpere bilete in diferite sectoare ale Stadionului Santiago Bernabeu. Initial, se auzise ca Steaua va fi sustinuta in capitala Spaniei de 10.000 de suporteri. Foarte multi sustinatori vor sosi la Madrid de la Castellon, unde muncesc foarte multi cetateni romani.

ARBITRII
UEFA a comunicat ca meciul de maine seara va fi condus la centru de austriacul Konrad Plautz, in varsta de 42 de ani. Acesta este director, dar si actor la un teatru din Austria. Are ecuson FIFA din 1996 si a arbitrat pana acum 19 partide in Liga Campionilor. Austriacul a mai condus in aceasta editie a grupelor partida FC Barcelona - Levski Sofia 5-0. Plautz s-a mai intalnit cu Steaua o singura data, la meciul Steaua - Dinamo Kiev (2-4), de la 9 august 2001.
×
Subiecte în articol: sport steaua