x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real - Steaua / Relaxare ros-albastra

Real - Steaua / Relaxare ros-albastra

de Florin Gongu    |    02 Noi 2006   •   00:00
Real  -  Steaua / Relaxare ros-albastra
Corespondenta din Madrid
Ieri, la pranz, jucatorii Stelei au parasit Hotelul Intercontinental, indreptandu-se catre centrul Madridului pentru o plimbare de relaxare inaintea meciului de pe Santiago Bernabeu. Sotiile si prietenele au efectuat si ele un tur al capitalei spaniole.

Iesirea in oras a fotbalistilor lui Cosmin Olaroiu a fost una extrem de scurta, durand aproximativ 15 minute, Dica si compania grabindu-se apoi sa se odihneasca in camere.

DRAGOSTE. Pe intreaga durata a plimbarii, jucatorii au fost inconjurati de numerosi suporteri romani, echipati corespunzator, cu fulare si steaguri, care au scandat necontenit si i-au incurajat inaintea meciului. Placut impresionati, fotbalistii s-au fotografiat alaturi de fani si au acordat sute de autografe. Cei mai asaltati au fost Nicolae Dica si Banel Nicolita. In acest timp, sotiile, prietenele si rudele acestora s-au imbarcat intr-un autocar si au efectuat un tur complet al Madridului.

INTERVIU. Invitat de jucatori sa-i insoteasca in scurtul periplu prin capitala Spaniei, Gica Hagi a preferat sa se puna la dispozitia reporterilor cotidianului de casa al Realului, AS, caruia i-a acordat un amplu interviu. "La inceput a fost Milan care s-a interesat de mine. Apoi, si Paris Saint Germain. Dar m-a sunat domnul Mendoza si asa am ajuns la Real. Primele sase luni pe Bernabeu au fost dureroase pentru mine. Nu stiam limba si nu ma obisnuisem cu mancarea. Veneam din alta lume", a povestit Hagi cum a ajuns si cum s-a acomodat la Real Madrid. "Dupa trei ani in care Real nu a castigat nimic, Capello este antrenorul ideal pentru Madrid. Rezultatele dau liniste si echipa va juca din ce in ce mai bine", a mai spus Hagi.

RECLAMA
"Stelistii sunt considerati Real Madridul Romaniei. Este cel mai iubit, respectat si de prestigiu club din tara mea. A obtinut performante foarte mari pentru Romania si toti jucatorii preiau aceasta mentalitate de invingator, castigata de-a lungul anilor. Steaua este echipa care nu se preda niciodata!"
  • Gheorghe Hagi
  • TRANSFERURI
    Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, va pleca de la Madrid direct in America de Sud, pentru a urmari jucatori care ar putea fi achizitionati de campioana Romaniei in perioada de transferuri din iarna. O prioritate pentru Steaua o reprezinta achizitionarea a cel putin un portar, dupa ce portughezul Carlos a fost criticat dur in urma prestatiilor mai putin reusite si a informatiilor privind viata extrasportiva dezordonata a jucatorului.

    ×
    Subiecte în articol: sport