x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Remaniere dura in Trivale

Remaniere dura in Trivale

19 Oct 2004   •   00:00

Rezultatele slabe obtinute in prima parte a campionatului de catre formatia pitesteana au dus gruparea din Trivale pe locul 14, retrogradabil.

Longeviv. Ion Moldovan rezista inca pe banca Argesului
TREZIRE. Infrangerea suferita duminica, pe teren propriu, in fata Brasovului, una dintre echipele care se afla tot in zona nisipurilor miscatoare, a dat semnalul de alarma la formatia pitesteana. Imediat dupa incheierea partidei, conducerea lui FC Arges a organizat o sedinta la care au participat antrenorii si jucatorii.

CONTINUARE. Chiar daca echipa merge prost, lucru care s-a repetat si in sezonul trecut, scaunul de antrenor al lui Ion Moldovan nu se clatina. Pitestenii vor sa mearga in continuare pe mana "Comisarului", vinovati de rezultatele proaste fiind gasiti jucatori.

CONCEDIERI. Nemultumiti de jucatori aflati in proprietatea lui Gigi Netoiu, argesenii vor renunta la Marius Sava, Bogdan Vrajitoarea, Bobby Verdes si Stefan Preda. Despartirea de ultimul dintre jucatorii vicepresedintelui dinamovist este favorizata si de dorinta conducerii de a-l legitima cat mai repede pe Bogdan Vintila, care ultima oara a aparat in Turcia la Bursaspor, formatie de care s-a despartit la finalul sezonului trecut, o data cu retrogradarea in liga a doua. (Andrei Nicolescu)

CONTINUARE

"Sunt principalul vinovat pentru rezultatele proaste ale echipei, dar va jur, incepand cu meciul de la Timisoara situatia se va schimba in bine. Nu demisionez pentru ca acesta este parcursul normal al unei echipe." - Ion Moldovan, antrenor FC Arges

AMENZI

Pe langa jucatorii din "Lotul Netoiu", FC Arges va mai renunta la Mihai Antal, Dragos Radu si Remus Marta, jucatori care au jucat foarte rar pentru echipa pregatita de Ion Moldovan in acest sezon. De asemenea, Liviu Negoita si Lucian Petroiesc, veniti in aceasta vara de la Petrolul, vor primi si ei un avertisment, conducerea clubului nefiind deloc multumita de randamentul pe care acestia l-au dat de cand imbraca tricoul lui FC Arges. Ceilalti jucatori vor fi amendati cu sume cuprinse intre 500 si 1.000 de euro, motivul reprezentandu-l indisciplina.
×
Subiecte în articol: sport