x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Remaniere totala in Banie

Remaniere totala in Banie

12 Ian 2005   •   00:00

Aflata la jumatatea campionatului in jenanta postura de "lanterna rosie", Universitatea Craiova cauta in aceste zile sa-si amelioreze cat mai mult posturile deficitare de pe parcursul turului.

TEAPA. Venit la Craiova in urma cu un an si jumatate, Borbely n-a convins
LOVITURA. Spre deosebire de pauzele competitionale anterioare, Dinel Staicu nu s-a mai laudat ca va aduce marea si sarea in Banie, obtinand in schimb, in doar o singura zi, semnaturile lui Claudiu Dragan si Valeriu Bordeanu. Mai mult decat atat, oltenii sunt pe punctul de a produce surpriza iernii, gruparea din Banie fiind aproape de a-l transfera pe internationalul bosniac Haris Beslia. Acesta a fost recomandat Universitatii de Adnan Guso, in schimbul sau urmand ca oltenii sa-l cedeze pe Milan Jovanovic. De asemenea, la Craiova a aparut marti seara si un mijlocas egiptean, Mohamed Ed, in varsta de 25 de ani, care evolueaza de obicei pe postul de coordonator.

DISPONIBILIZARI. Dupa ce Mircea Ilie si Ovidiu Hoban au fost pusi pe liber, inca patru jucatori ai Universitatii vor fi indepartati din lot. Cei vizati sunt Laurentiu Preda, Alin Vigariu, Csaba Borbely si portarul Mihai Tataru, in schimbul carora urmeaza sa fie adusi alti fotbalisti pana la startul returului. Deocamdata, oltenii trateaza in continuare cu Constantin Schumacher, care inca nu si-a precizat pozitia fata de o eventuala venire la Craiova. In ceea ce priveste transferul lui Moti la Rapid, se pare ca oficialii echipei de langa Podul Grant au venit cu o noua propunere, care ar implica cedarea la Craiova a belgianului Emanuel Godfroid. Sansele ca acest lucru sa se materializeze sunt totusi mici, avand in vedere faptul ca belgianul are 33 de ani si deja a declarat ca in vara intentioneaza sa se retraga, iar Cosmin Moti a fost deja nominalizat de Victor Piturca in lotul largit al nationalei. "Rapidistii cred cumva ca s-a intalnit hotul cu prostul, altfel nu-mi dau seama de unde le-a venit aceasta idee", a spus ieri Staicu. (Dragos Stoica, Mario Morcov)

REGRETE
Despre posibila plecare a lui Plesan la Galatasaray a vorbit si Ionut Lutu, care a trecut in urma cu opt ani pe la formatia din Istanbul. "Daca joci bine, esti rege ca Hagi, daca nu, faci cale intoarsa, cum am facut eu! Bine, la mine au fost probleme pentru ca m-am accidentat. Oricum, am gresit ca am semnat contract de imprumut si nu o intelegere definitiva", a spus Ionut Lutu ieri, dupa ce a efectuat vizita medicala.

SOMNOROS
14 dintre componentii Universitatii Craiova au efectuat ieri-dimineata vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. La examinare au luat parte Guso, Banica, Bastina, L. Dobre, M. Iordache, Papura, L. Preda, Buhus, Bundea, Murgan, Moti, Lutu, Vigariu si Plesan. Daca Papura a sosit printre primii la policlinica, Mihaita Plesan a ajuns mult dupa ora 8:00, cu o intarziere de peste 30 de minute. "Nu ma pot trezi dimineata, vedeti ca am intarziat peste o jumatate de ora. Cred ca nici nu ajungeam daca nu striga prietena mea la mine", a spus internationalul.
×
Subiecte în articol: sport