x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revenirea lui Schumacher

Revenirea lui Schumacher

23 Mar 2005   •   00:00

La o saptamana de la decesul fiicei sale, mijlocasul oltenilor s-a prezentat la pregatiri, desi fusese invoit de conducerea clubului pe termen nelimitat.



  • de DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

  • DIN NOU IN IARBA. Desi indurerat, Schumacher si-a reluat de ieri pregatirea
    Desi Marian Bondrea a fost confirmat oficial inca de marti drept noul antrenor al Universitatii Craiova, componentii formatiei din Banie s-au pregatit ieri-dimineata tot sub comanda "secunzilor" Lung, Neagoe si Bita.

    CARACTER. Cea mai mare surpriza a primului antrenament programat ieri a fost insa revenirea printre olteni a mijlocasului Constantin Schumacher. La o saptamana dupa decesul fiicei sale Valentina, in varsta de numai 5 saptamani, "Sumi" a dorit sa se intoarca la echipa, cu toate ca oficialii gruparii din Banie il invoisera pe termen nelimitat. "Putea sa revina oricand, noi nu i-am fixat nici un termen. Daca ar mai fi stat si doua saptamani acasa, tot nu ne-am fi putut supara, la ce drama a trait", a declarat ieri unul dintre conducatorii craiovenilor. Cum nebunia este cuvantul de ordine in tot ceea ce se intampla la Craiova de cativa ani, oltenii urmeaza sa sustina azi, in Banie, o partida amicala contra unei formatii italiene de amatori, Virtus Venezia, despre care nimeni din club nu stie cum a fost perfectata! Meciul se va disputa pe Stadionul "Tineretului", de la 15:30.

    CIRC NEINCHEIAT
    La numai o zi dupa ce Dinel Staicu a declarat ca i-a vandut echipa lui Constantin Mitrita, acesta urmand sa devina presedintele CA, se pare ca nu sta in picioare o asemenea varianta. Intr-un stil mitocanesc, caracteristic tuturor personajelor care au distrus imaginea Craiovei in ultimii ani, Mitrita l-a contrazis pe Dinel. "Ba, dati un anunt la mica publicitate: caut presedinte de valoare care sa scape echipa de retrogradare. Nu sunt eu, ba, la echipa, de ce m-ati trecut pe mine drept presedinte?", s-a adresat ieri "americanul" Mitrita ziaristilor.

    ×
    Subiecte în articol: sport