x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine varianta Victor Piturca

Revine varianta Victor Piturca

28 Sep 2004   •   00:00

Presedintele Pavel Badea a avut o intalnire de aproximativ o ora si jumatate cu patronul Dinel Staicu, pentru a hotari numele viitorului tehnician al "Stiintei". Desi se afla in capul listei lui Staicu, lui Badea i-a fost teama de reactia suporterilor, care l-au contrat vehement in ultima perioada, si a refuzat propunerea de a antrena Universitatea.

De altfel, prin Banie se zvoneste ca "Badita" doreste sa devina manager general, ceea ce i-ar permite sa detina controlul asupra clubului. Cei doi au intocmit o lista pe care se afla numele fostului tehnician stelist Victor Piturca, precum si ale lui Basarab Panduru (ex-Poli "AEK" Timisoara) si Ionut Popa (Jiul Petrosani). Desi este favorit pentru preluarea bancii Craiovei, Victor Piturca ar putea fi o nuca prea tare pentru olteni, acesta declarand in mai multe randuri ca va prelua o echipa abia in iarna.

De cealalta parte, jucatorii par a-l prefera pe Ionut Popa, care ar putea ajunge la "Stiinta" in baza relatiilor de prietenie si afaceri dintre Dinel Staicu si patronul Jiului, Alin Simota. Pana la clarificarea situatiei, echipa va fi antrenata de Eugen Neagoe, Gigi Ciurea si Silviu Lung.

×
Subiecte în articol: sport