x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport ROMANIA - SLOVACIA 2-2 / Vai de Stelea noastra

ROMANIA - SLOVACIA 2-2 / Vai de Stelea noastra

09 Feb 2005   •   00:00
ROMANIA  -  SLOVACIA 2-2 / Vai de Stelea noastra

Remiza smulsa in extremis de catre tricolori, in fata Slovaciei, dupa o prestatie chinuita si inestetica, nu il ingrijoreaza pe Victor Piturca. Selectionerul a preferat sa nu-si exprime nemultumirea vizavi de jocul "tricolorilor".

SORIN ANGHEL - Larnaca, Cipru

REVENIRE. Adrian Ilie, in duel cu Cech, a fost cel mai periculos jucator roman in prima repriza
Imediat dupa incheierea meciului, Victor Piturca a incercat sa faca o scurta analiza a meciului, dar declaratiile sale au fost mai degraba unele formale.

BANALITATI. "Sunt multumit de jocul echipei, care a aratat atat momente bune, cat si unele rele. Am primit goluri din faze care nu spuneau nimic, pe doua greseli personale, care sper sa nu se mai repete in jocurile oficiale", a comentat antrenorul echipei reprezentative. Intrebat despre gafele lui Bogdan Stelea, selectionerul si-a aparat portarul: "Nu uitati ca n-a dormit in ultimele 48 de ore".

NOUTATI. Pe parcursul reprizei secunde, Piturca a renuntat rand pe rand la reprezentantii generatiei din deceniul trecut, introducand pe teren, printre altii, trei jucatori care si-au facut astfel debutul: rapidistul Badoi si jucatorii de "buzunar" ai Sportului Tibi Balan si Gigel Bucur.

Tot ieri, in grupa noastra de calificare la CM 2006, Macedonia a remizat surprinzator, 0-0, la Skopje, in fata modestei selectionate a Andorrei.

PLIMBARE
Selectionerul Victor Piturca si-a scos ieri-dimineata jucatorii la o plimbare pe faleza din jurul hotelului Palm Beach, stabiliment in care au fost cazati "tricolorii" pe toata durata sederii lor in Larnaca. Cu acest prilej, antrenorul a purtat discutii individuale cu titularii, anuntati inca de la conferinta de presa premergatoare partidei. Dupa ce s-au "scaldat" in razele soarelui, fotbalistii romani au luat masa. A urmat apoi sedinta tehnica, o ora de odihna dupa care s-a plecat la stadion pentru meciul cu Slovacia. La meci, in tribune s-au aflat loturile echipelor Farul Constanta, Banik Ostrava si FC Seul, aflate in stagii de pregatire in Cipru, dar si Ioan Becali, care s-a impacat cu Victor Piturca.

STELEA: "IMI PARE RAU"
Prezent la meci, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost critic la adresa "tricolorilor": "Mie nu mi-a placut cum a jucat echipa nationala. Ea poate si merita mai mult. Desi nu e datoria mea sa trag concluzii, cred ca sunt fotbalisti care au evoluat acum si care cred ca nu vor mai conta pe viitor la echipa reprezentativa". Vinovat la ambele reusite ale adversarilor, portarul Bogdan Stelea a explicat: "Imi asum responsabilitatea pentru greselile pe care le-am comis. Imi pare rau. Pun greselile si pe seama oboselii din ultimele zile. Am calatorit mult, am stat prin aeroporturi. Le promit romanilor ca, daca o sa apar cu Olanda, nu voi primi astfel de goluri". Despre utilizarea stelistului Mirel Radoi pe postul de fundas dreapta, selectionerul Piturca a spus: "Am fost fortat sa-l folosesc pe acest post. El da cel mai bun randament pe centru, acolo unde va si juca in meciurile urmatoare". Revenit la echipa nationala, Adrian Ilie, care a obtinut penalty-ul din prima repriza, a declarat: "Romania poate mai mult, inclusiv sa bata Cehia si Olanda". La randul sau, Dorinel Munteanu, capitanul echipei, a spus: "A fost un joc reusit, chiar daca am fost condusi de doua ori. In mare parte, sunt multumit de jocul echipei".
×
Subiecte în articol: sport