x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Romanii se lupta in Antalya

Romanii se lupta in Antalya

06 Ian 2005   •   00:00

De azi pana in 13 ianuarie, in Antalya se va desfasura a patra editie a Cupei Efes, o competitie, la startul careia se vor afla si nu mai putin de 7 romani. Turneul va putea fi urmarit si in Romania, prin intermediul Eurosportului.

ROMANI. Gica Hagi, Gabi Balint, ca antrenori, si Ovidiu Petre, pe teren, vor incerca sa castige trofeul pentru Galatasaray, Gabriel Tamas, Adrian Iencsi si Florin Soava vor lupta pentru Spartak Moscova, iar Daniel Pancu va apara culorile lui Besiktas. Alaturi de cele trei echipe care au in componenta fotbalisti romani, la "Efes Cup" au mai fost invitate Vitesse Arnhem, Malmo si Borussia Dortmund.

PROGRAM. Formatiile au fost impartite in doua grupe: Besiktas, Vitesse si Malmo (A), Galatasaray, Borussia si Spartak (B). Galatasaray este ultima castigatoare a trofeului, invingand anul trecut, in finala, cu 2-0, pe Werder Bremen. Azi, de la 20:00, Eurosport va transmite meciul Vitesse - Malmo, iar maine, de la aceeasi ora, duelul dintre Galatasaray si Borussia Dortmund. (Mihai Igirosanu)

HAGI, "BINE"
Conform cotidianului Turkiye, conducerea clubului Galatasaray i-a acordat lui Gica Hagi calificativul "bine" dupa ce a analizat prestatia acestuia in turul campionatului din Turcia. Potrivit sursei, tehnicianul roman nu a reusit sa obtina o continuitate in ceea ce priveste calitatea evolutiilor, dar are meritul de a fi realizat o echipa de baza buna. "Hagi s-a dovedit a fi mai dictator decat Fatih Terim. Atunci cand discutau cu Terim, reuseau sa il faca pe antrenor sa accepte unele idei, insa acum, cu Hagi, acest lucru e imposibil", noteaza ziarul.

×
Subiecte în articol: sport