x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ronaldinho are probleme/ Barcelona nu-l mai vrea, dar nici nu-i permite să meargă la Olimpiadă

Ronaldinho are probleme/ Barcelona nu-l mai vrea, dar nici nu-i permite să meargă la Olimpiadă

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Iul 2008   •   00:00
Ronaldinho are probleme/ Barcelona nu-l mai vrea, dar nici nu-i permite să meargă  la Olimpiadă

12:20 • FC Barcelona nu este de acord ca Ronaldinho să facă deplasarea, alături de naţionala Braziliei, pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, deşi antrenorul catalanilor, Josep Guardiola, a anunţat că brazilianul nu mai intră în planurile sale pentru sezonul viitor, informează BBC.

FC Barcelona nu este de acord ca Ronaldinho să facă deplasarea, alături de naţionala Braziliei, pentru Jocurile Olimpice de la Beijing, deşi antrenorul catalanilor, Josep Guardiola, a anunţat că brazilianul nu mai intră în planurile sale pentru sezonul viitor, informează BBC.

IŢE ÎNCÎLCITE. "Ronaldinho trebuie să se prezinte lunea viitoare la antrenamente. Jocurile Olimpice nu se înscriu în calendarul FIFA şi nu există nicio regulă specială care să oblige echipa să-i lase pe fotbalişti la competiţie", s-a arătat, marţi, într-un comunicat postat pe site-ul clubului. Fostul Balon de Aur din 2005 a fost convocat de selecţionerul Carlos Dunga în lotul pe care Brazilia îl va deplasa la Beijing. Directorul sportiv al Barcelonei, Txiki Begiristain, a precizat în urmă cu câteva zile că obiectivul grupării spaniole este să aibă cât mai mulţi fotbalişti disponibili pentru turul trei preliminar din Liga Campionilor, care este programat în perioada în care are loc şi Olimpiada. Alt component al formaţiei catalane, Lionel Messi, a fost convocat în lotul Argentinei pentru JO 2008, însă oficialii Barcelonei au menţionat că îi vor da drumul jucătorului doar dacă sunt obligaţi de lege.

×
Subiecte în articol: sport