x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Ros-albastrii" ajung luni la Valencia

"Ros-albastrii" ajung luni la Valencia

10 Feb 2005   •   00:00

Trupa lui Walter Zenga a fost invinsa de Inter, 1-2, la Como, in cel mai important amical inaintea confruntarii cu Valencia, de miercuri, din Cupa UEFA. Antrenorul a decis ca lotul "ros-albastrilor" sa plece inca de luni in Spania.

SUPERSTAR. Adriano (in stanga), flancat de Ogararu, a inscris un gol pe care Zenga a spus ca l-ar fi parat
MULTUMIT. Dupa meci, Walter Zenga s-a aratat destul de satisfacut: "Nu m-a interesat rezultatul, ci cum rezolva jucatorii mei anumite situatii", a apreciat tehnicianul. La randul sau, antrenorul Interului, celebrul Roberto Mancini, a avut cuvinte de lauda pentru stelisti: "A fost un meci de pregatire bun, in care am intalnit un adversar important, bine antrenat de Zenga. A fost incheierea perfecta a doua zile importante de antrenament, in care am putut lucra linistiti cu jucatorii care au avut probleme cu accidentarile sau cu cei care au evoluat mai putin in ultimul timp".

RECIDIVA. In minutul 79, fundasul Tiberiu Curt s-a reaccidentat. Introdus pe teren in minutul 68, in locul lui Ghionea, el a acuzat mari dureri la genunchiul stang, unde in iulie 2004 a suferit o ruptura de menisc intern si ligamente incrucisate. Zenga l-a scos din joc, iar Steaua a evoluat cu un om in minus pana la incheierea disputei de la Como. Desi accidentarea lui Curt nu este una grava, el a fost supus ieri unui control cu rezonanta magnetica.

CINA BRAZILIANA LA MILANO
Viitor adversar si al echipei nationale, in preliminariile CM 2006, mijlocasul Edgar Davids a apreciat ca "partida amicala cu Steaua a fost una importanta, sustinuta impotriva unui adversar de prestigiu". In revenire de forma dupa meciurile mai putin reusite din Cipru, Rica Neaga a declarat: "Am fost mai mult cu gandul la Valencia. N-a fost o diferenta asa de mare intre noi si Inter". La invitatia antrenorului Walter Zenga, stelistii au cinat miercuri seara la un restaurant brazilian din centrul orasului Milano. Fotbalistii liderului Diviziei A s-au delectat cu diferite feluri de mancare si bauturi specifice "Tarii Cafelei". Ieri, jucatorii au avut liber din partea lui Zenga, plimbandu-se prin Milano si mergand la cumparaturi.

×
Subiecte în articol: sport