x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ruben Baraja : "Nu pot sa cred"

Ruben Baraja : "Nu pot sa cred"

25 Feb 2005   •   00:00

Mijlocasul Valenciei, Ruben Baraja, considera ca victoria Stelei a fost meritata si nu intelege cum echipa sa a putut sa rateze calificarea in optimile Cupei UEFA.

CATALIN FAINISI

Jurnalul National: Ruben, ati scapat printre degete o calificare sigura.
Ruben Baraja: Nici nu stiu ce sa spun in aceste momente. Totul parea atat de simplu cand a inceput meciul, dar finalul ne-a aratat ca nu trebuie sa crezi pana nu vezi.

Cum se explica acest rezultat?
Nu-mi vine sa cred cum a fost posibil sa ratam calificarea in optimile Cupei UEFA. Aveam jocul in mana, in prima repriza am reusit sa calmam spiritele si totul parea sa mearga spre o reusita. Nu stiu ce s-a intamplat dupa pauza.

Care a fost cheia Stelei in aceasta partida?
Au fost avantajati de sprijinul publicului innebunit, care le-a dat aripi, si de reusita rapida a lui Cristea. In plus, starea proasta a gazonului ne-a impiedicat sa ne facem jocul. Cu toate astea, trebuie sa recunosc superioritatea celor de la Steaua, care au meritat pe deplin calificarea.

Ai ratat incredibil pentru un jucator cu o asemenea experienta...
Nu cred ca mai are importanta experienta. Am vrut sa trag tare, sub bara, dar am avut ghinion. Aceste momente fac parte din viata oricarui fotbalist.

Ce urmeaza acum pentru Valencia?
Urmeaza un meci foarte greu cu Betis Sevilla, o echipa ce lupta pentru cupele europene. Acum, dupa ce am fost eliminati din Europa, trebuie sa ne concentram asupra campionatului.

De ce va e frica? De reactia fanilor sau de decizia conducerii de a-l concedia pe Ranieri?
Nu mai conteaza aceste lucruri. Noi trebuie sa ajungem pe un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului, fiindca acesta este principalul obiectiv. Nu stiu daca domnul Ranieri va fi concediat, dar sper ca fanii sa fie alaturi de noi in aceste momente grele, cand trebuie neaparat sa depasim seria neagra de infrangeri.
×
Subiecte în articol: sport