x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a opus tocmai fostul lor portar

S-a opus tocmai fostul lor portar

16 Mar 2005   •   00:00

Imprumutat pana in vara gruparii din Cotroceni, cel poreclit "Babicu" si-a exasperat fostii si viitorii coechipieri prin interventiile sale, care au facut diferenta.

IONUT PADURARU

DUEL. Fl. Petre (stanga) a centrat pentru golul lui Zicu, Panc a sutat pentru golul lui Rada
Inaintea primei semifinale existau suspiciuni in ceea ce-i priveste pe Vlad si Cristi Munteanu, care au fost cedati la FC National pana la vara. Ambii au fost titulari si au jucat foarte bine, cu un plus pentru goal-keeper.

ONESTITATE. "Chiar daca se vor supara suporterii, vreau sa inving. La vara, Dinamo va fi din nou in inima mea, dar acum joc la FC National", declara Cristi Munteanu inainte de meci. Iar cel poreclit "Babicu" s-a tinut de cuvant si a inchis poarta, avand interventii de exceptie. Campionii au facut o prima repriza execrabila, cu executii stangace si greseli de curtea scolii, lucru de care au profitat "bancarii", care au deschis scorul prin Sergiu Radu, dupa o gafa a lui Stelea.

NOROC. Solutia nu a venit din teren sau de la vreo rezerva. "Cainii" nu au dat semne ca pot reveni nici dupa ce Rada a facut 2-0 pentru FC National, golul inscris de Zicu fiind mai mult rodul hazardului. Per total, rezultatul de ieri din Cotroceni avantajeaza pe Dinamo, insa orice este posibil. Consolarea lui Andone ramane, probabil, oferta facuta de conducere, de prelungire a contractului pana in 2010.

ECHIPELE
FC NATIONAL: Cr. Munteanu - Olah, McKain, Rada, Bazzi - Abiodun, Lita, Panc (’65 Herea), Vl. Munteanu (’86 Griffiths) - Sg. Radu, I. Savu (’46 M. Savu). Antrenor: Roberto Landi

DINAMO: Stelea - Tamas, I. Badea (’80 Galamaz), Ad. Iordache - Fl. Petre, Margaritescu, Ad. Cristea (’52 Grigorie), Semeghin - Mihalcea, Cl. Niculescu, Zicu (’83 Baltoi). Antrenor: Ioan Andone

Au marcat: Sg. Radu (’9), I. Rada (’51) / Zicu (’61)

Arbitri: Aug. Constantin - I. Popa, A. Onita
×
Subiecte în articol: sport