x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a retras Marian Simion

S-a retras Marian Simion

14 Dec 2004   •   00:00

Unul dintre cei mai titrati boxeri din istoria clubului Dinamo, Marian Simion (foto), a decis sa se retraga: "Dupa 16 ani de cariera, am considerat ca trebuie sa las locul celor tineri".

VIITOR. Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat: "Marian nu este numai o legenda a boxului dinamovist, dar si a celui romanesc, alaturi de nume precum Nicolae Linca, Mihai Leu, Leonard Doroftei si Francisc Vastag. Nu va parasi boxul, ci va ramane antrenor la o grupa de juniori a clubului Dinamo". Retragerea lui Marian Simion va mai contine doua episoade: primul se va derula sambata, la Timisoara, unde va fi organizata o gala speciala, respectiv primavara anului viitor, cand CS Dinamo va pregati un moment special.

REGRETE. Multiplu medaliat la campionate europene, mondiale si olimpice, Marian Simion are un mare regret: "La Sydney, in 2000, dupa gongul de sfarsit al finalei, am crezut ca sunt campion olimpic. M-am inselat insa. E regretul carierei mele. Daca as fi reusit sa devin campion olimpic, cu siguranta as fi incercat si o cariera in boxul profesionist. Asa, am decis sa ma retrag". (Daniel Stan)

×
Subiecte în articol: sport