x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a rupt si Niculae

S-a rupt si Niculae

13 Feb 2005   •   00:00

Accidentat la piciorul drept, Daniel Niculae va rata primele etape ale returului. Antrenorul Razvan Lucescu mai are la dispozitie doar doi atacanti, pe Lucian Burdujan si Mugurel Buga, Sabin Ilie fiind trimis la echipa a doua.

SORIN ANGHEL

ZI BLESTEMATA. Sambata, Daniel Niculae a trait un adevarat cosmar. A ratat un penalty si s-a accidentat grav. De la Urziceni, internationalul roman a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca
Chiar daca echipa pe care o antreneaza a realizat cele mai multe achizitii dintre cluburile implicate in lupta pentru castigarea campionatului, Razvan Lucescu nu are deloc liniste in aceasta perioada.

CASCADA. Dupa ce Marian Aliuta s-a accidentat, iar Sabin Ilie a fost trimis la echipa a doua drept "rasplata" pentru escapadele sale nocturne, inca un jucator a devenit inapt pentru primele etape ale returului. Internationalul Daniel Niculae a suferit o fisura la degetul mic al piciorului drept. Accidentarea atacantului s-a produs in timpul meciul pe care Rapidul l-a disputat sambata la Urziceni, scor 2-1 pentru gazde.

PAUZA. Perioada de inactivitatea a golgeterului turului se va intinde pana la inceputul lunii aprilie, astfel ca jucatorul va fi nevoit sa priveasca din tribuna derby-ul cu Steaua, din etapa a 2-a, programat pe 20 martie. Accidentarea lui Niculae ar putea sa-l faca pe antrenorul Razvan Lucescu sa revina asupra deciziei de a-l trimite pe Sabin Ilie la "satelitul" Electromagnetica. Acum, in lotul Rapidului se mai afla doar doi atacanti valizi, Lucian Burdujan si Mugurel Buga. N-ar fi exclusa nici sosirea lui Gigel Bucur, de la Sportul.

AZI SE PLEACA IN ANTALYA
Dupa doua saptamani petrecute in Capitala, giulestenii pleaca in aceasta dimineata intr-un nou turneu de pregatire in strainatate. Destinatia Rapidului este tot Antalya, acolo unde au mai fost si in ultimele doua saptamani ale lunii ianuarie. In locul lui Marian Aliuta, Razvan Lucescu l-a promovat de la echipa a doua pe Viorel Dinu, asa cum s-a intamplat in turul campionatului cu fundasul Cristi Ionescu.

SDROBIS, SPAIMA CAPITALEI
Unirea Urziceni, una dintre cele mai bogate echipe din esalonul secund, nu a pierdut nici un meci amical disputat in pauza competitionala. Formatia pregatita de Ioan Sdrobis a trecut rand pe rand de Dinamo, scor 2-1, Inter Gaz Bucuresti, scor 2-0, Rapidul fiind cea de-a treia echipa care le cade prada fotbalistilor ialomiteni in aceasta iarna. Urmatorul adversar al Unirii Urziceni va fi Sportul Studentesc.

×
Subiecte în articol: sport