x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-au ascuns de presa

S-au ascuns de presa

de Florin Gongu    |    01 Noi 2006   •   00:00
S-au ascuns de presa

Corespondenta din Madrid
Chiar daca au reusit sa urce mult pe scara valorilor fotbalului, jucatorii Stelei au surprins prin atitudinea adoptata la sosirea in Spania, cand au evitat presa si suporterii veniti in numar mare la aeroport.
Corespondenta din Madrid
Chiar daca au reusit sa urce mult pe scara valorilor fotbalului, jucatorii Stelei au surprins prin atitudinea adoptata la sosirea in Spania, cand au evitat presa si suporterii veniti in numar mare la aeroport.

Un grup numeros de romani care lucreaza sau locuiesc in Spania a asteptat la Aeroportul Barajas din Madrid sosirea campioanei Romaniei. Avionul care i-a transportat pe stelisti a ajuns cu o intarziere de 45 de minute, lucru ce nu i-a impiedicat pe sustinatorii "ros-albastrilor" sa se posteze in fata terminalului numarul 1, acolo unde se anuntase sosirea Stelei. Primul a iesit traducatorul Stelei, Florin Nedelcu, care, alaturi de cei cinci oficiali ai lui Real Madrid si de ziaristii romani si spanioli, astepta iesirea jucatorilor.

CERERE. Delegatia Stelei a solicitat telefonic sa iasa prin alta parte, unde sa nu aiba acces alte persoane. "Vrem ca fotbalistii sa fie protejati", a fost declaratia oficiala. Oficialii Realului au fost nevoiti sa intoarca autocarul cu care urmau sa fie transportati stelistii de pe o straduta cu sens unic si sa-l indrepte spre noua iesire. Jurnalistii si fanii au alergat circa 500 de metri pana la terminalul cu pricina, pentru imagini si declaratii, dar, spre surprinderea tuturor, accesul nu le-a fost permis. Reprezentantii mass-media din Spania isi faceau cruce, intrebandu-se de ce jucatorii Realului au iesit fara probleme prin acelasi loc si au dat declaratii de fiecare data, iar acum ziaristii au fost opriti la poarta.

HUIDUIELI. uporterii, iritati la maximum de situatie, au asteptat iesirea autocarului. Cand masina a trecut pe langa ei, au inceput sa huiduie, indreptandu-si antipatia in special catre portarul Carlos. In tot acest timp, Olaroiu privea zambind pe geam, iar jucatorii radeau si le faceau cu mana celor de afara. Autocarul echipei bucurestene, insotit de un echipaj de politie si de trei limuzine, s-a deplasat la Hotelul Intercontinental, un stabiliment de 5 stele din centrul Madridului, la circa zece minute de Stadionul "Santiago Bernabeu". La coborarea din autocar, stelistii au fost intampinati de Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport