x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabalenka a învins-o pe buna ei prietenă Badosa și a ajuns în turul patru la Roland Garros

Sabalenka a învins-o pe buna ei prietenă Badosa și a ajuns în turul patru la Roland Garros

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   18:20
Sabalenka a învins-o pe buna ei prietenă Badosa și a ajuns în turul patru la Roland Garros
Sursa foto: Hepta

Aryna Sabalenka, a doua favorită, a pus temporar deoparte prietenia cu spaniola Paula Badosa pentru a obține sâmbătă o victorie muncită, cu 7-5, 6-1, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros. Bielorusa își menține în viață speranțele de a obține primul titlu la Roland Garros.

Cele două s-au bucurat de o prietenie puternică din 2021, dar nu au dat niciun pas înapoi într-un prim set oscilant, care a început cu un schimb de break-uri, înainte ca Badosa să treacă în avantaj de un break în al șaselea game, pentru 5-3.

Campioana de la Australian Open s-a mobilizat și a câștigat următoarele trei game-uri, închizând setul cu 7-5, după 51 de minute.

Fostul număr doi mondial, care s-a confruntat cu o problemă la spate în ultimii ani, în care Sabalenka a cucerit două titluri de Mare Șlem, a început prost setul următor, adversara sa din Belarus reușind patru game-uri la rând.

Sabalenka a dus apoi scorul la 5-1 și a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a reuși să se impună, în fața prietenei sale, pe care a îmbrățișat-o la final.

În turul patru, Sabalenka o așteaptă pe câștigătoarea meciului dintre Navarro și Keys.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aryna sabalenka Paula Badosa