x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabin are usa deschisa

Sabin are usa deschisa

14 Feb 2005   •   00:00

Trimis sa se pregateasca cu Electromagnetica, Sabin Ilie nu a iesit totusi din calculele lui Razvan Lucescu pentru returul campionatului. Retrogradarea la echipa "satelit" ar urma sa se incheie dupa intoarcerea echipei din Antalya.

SORIN ANGHEL

IDEE. Razvan Lucescu merge pe mana jucatorilor care nu pierd noptile prin cazinouri
Giulestenii au plecat ieri in Antalya pentru al doilea turneu de pregatire din aceasta iarna. Din lotul Rapidului care s-a deplasat in Turcia nu face parte Sabin Ilie, trimis la echipa "satelit" pe motiv de indisciplina.

PORTITA. Antrenorul Razvan Lucescu spune ca revenirea atacantului in prima echipa depinde numai de comportamentul lui. "Desi este a doua sau a treia oara cand greseste, daca va intelege in ceasul al 12-lea ca este jucator de fotbal, ar putea fi foarte util Rapidului si ar putea sa mai obtina performanta. Daca nu va intelege, ar insemna ca Rapid sa fie a 13-a echipa in ultimii sapte ani de unde pleaca cu coada intre picioare", a spus Lucescu. Acesta isi doreste ca astfel de episoade sa nu se mai repete. "Este inadmisibil sa discutam despre astfel de lucruri la un asemenea nivel", a mentionat Lucescu.

REGRETE. La plecarea in Antalya, Marius Maldarasanu a prezicat ca in urmatoarele doua saptamani Rapidul va urmari sa-si cristalizeze un "11" de baza in vederea returului Diviziei A. Fundasul Cristian Ionescu spune ca va fi greu fara Marian Aliuta, Daniel Niculae si Sabin Ilie. "Sunt jucatori importantti, dar trebuie sa ne descurcam si fara ei", a spus fundasul.

Nicolae Constantin a spus ca absenta celor trei va fi suplinita in stagiul de pregatire. "Sabin Ilie ar mai merita o sansa din partea conducerii, avem nevoie de el, urmeaza un sezon greu, insa antrenorul decide. Obiectivul nostru nu este sa castigam meciurile de pregatire, campionatul conteaza. Cred ca avem sanse la titlu, chiar daca ne vor lipsi jucatori de baza", a spus Constantin. Fundasul rapidist a spus ca absenta lui Daniel Niculae din meciul cu Olanda nu va fi una decisiva. "In fata Olandei va fi dificil si cu Daniel Niculae si fara el", a comentat Constantin.

VARIANTA
In Antalya, formatia de sub Podul Grant ar putea sa-l transfere de la Sportul Studentesc pe Gigel Bucur. Cel mai proaspat international se afla in Turcia cu echipa sa de club si in cazul in care patronul sau, Vasile Siman, va ajunge la un accord cu presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, el ar urma sa schimbe imediat hotelul in care este cazat. Altfel, mijlocasul Nicolae Grigore considera ca jucatorii rapidisti trebuie sa se sacrifice pentru a avea performante in campionat. "Se poate spune ca avem si ghinion cu aceste probleme de lot, dar sper sa avem noroc in campionat. Imi vor lipsi glumele nesarate ale lui Daniel Niculae. Sabin Ilie este un jucator valoros, avem nevoie de el, insa depinde de conducere. In Turcia Razvan Lucescu probabil ca o sa ne mustruluiasca din nou pentru esecul cu Unirea Urziceni", a adaugat Grigore.
×
Subiecte în articol: sport