x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Salvatore Schillaci vrea să deschidă o şcoală de fotbal la Iaşi

Salvatore Schillaci vrea să deschidă o şcoală de fotbal la Iaşi

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Iul 2008   •   00:00
Salvatore Schillaci vrea să deschidă o şcoală de fotbal la Iaşi

12:28 • Salvatore Schillaci, fost golgheter al Campionatului Mondial din 1990, şi Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, se pregătesc să investească în fotbalul românesc. Mai precis, cele două mari nume ale fotbalului mondial doresc să deschidă o şcoală de fotbal în capitala Moldovei.

Salvatore Schillaci, fost golgheter al Campionatului Mondial din 1990, şi Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, se pregătesc să investească în fotbalul românesc. Mai precis, cele două mari nume ale fotbalului mondial doresc să deschidă o şcoală de fotbal în capitala Moldovei.

 

 

ŞCOALA DE VEDETE. Proiectul în care se vor implica Schillaci şi Sanz vine în urma unor discuţii purtate de politicianul Claudia Urs cu cele două vedete: "Salvatore Schillaci este un bun prieten al meu şi l-am convins să vină la Iaşi să deschidă o şcoală de fotbal, aşa cum are în oraşul în care locuieşte, Palermo. El dorea să facă acest lucru în România, dar mă bucur că am reuşit să-l atrag spre Iaşi. Schillaci ar fi trebuit să vină la Iaşi încă de acum două zile, dar şi-a amînat sosirea pînă la sfârşitul acestei săptămîni, cînd va veni împreună cu alţi oameni de fotbal pentru a analiza demararea acestui proiect". În realizarea proiectului mai este implicat şi fostul fotbalist al lui Inter Milano, Pietro Accardi.

 

×
Subiecte în articol: sport